Sivas'ta çocukluk arkadaşları arasında pompalı tüfekle kavga: 2 yaralı

Sivas'ta çocukluk arkadaşları arasında pompalı tüfekle kavga: 2 yaralı
Sivas'ta husumetli iki çocukluk arkadaşı, pompalı tüfekle birbirlerini yaraladı; birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Sivas'ın Eğriköprü Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında Ahmet A. (34) ve Osman K. (36) arasında silahlı bir kavga yaşandı. İki çocukluk arkadaşı olan ve aralarında husumet bulunan şahıslar, İsmet Yılmaz Bulvarı Kızılırmak Nehri kenarında buluştular. Burada başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerini aynı pompalı tüfekle bacaklarından yaraladılar.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Ahmet A. ve Osman K., farklı hastanelere kaldırıldılar. Osman K., Numune Hastanesi'nde, Ahmet A. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, Osman K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve devam ediyor. DHA'nın haberinde olayla ilgili görseller de yer alıyor.

245505-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.