Sultangazi'de kaldırım işgallerine denetim

Sultangazi'de kaldırım işgallerine denetim
Sultangazi Belediyesi, kaldırım işgallerine karşı denetimlerini sürdürüyor; esnafa uyarıda bulunuluyor, kurallara uymayanlara ceza kesiliyor.

Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki cadde ve sokaklarda yayaların ve araçların geçişini engelleyen kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Denetimler sırasında işyerleri önlerindeki kaldırımları işgal eden eşyalar kaldırılıyor ve esnafa uyarılarda bulunuluyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımların işyerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için sık sık denetimler yapıyor. İşyerlerinin önüne konulan ve yaya ile araç trafiğini olumsuz etkileyen malzemeler, ekipler tarafından kaldırılıyor. İşyeri sahiplerine ilk olarak sözlü uyarıda bulunuluyor, kurallara uymayanlara ise gerekli işlemler uygulanıyor.

Ayrıca, araç trafiğini aksatan duba ve flamalar da trafik ekipleri tarafından kaldırılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, kaldırım işgallerinin yayaları ve araçları olumsuz etkilediğini, görüntü kirliliğine de neden olduğunu belirterek, işyeri sahiplerini duyarlı olmaya ve belirtilen alanları işgal etmemeleri konusunda uyardı. Başkan Dursun, "Bu güzel şehir hepimizin." dedi.

255905-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.