Sultangazi'nde Filistinli Annelere Özel Anneler Günü Programı Başladı
Sultangazi Belediyesi, çocukların mutlu ve adil bir dünyada yaşaması için farkındalık yaratmayı amaçlayan "Hanzala" Kültür, Sanat ve Özgürlük Sezonu'nun ilk etkinliği olarak Filistinli annelere ithafen bir Anneler Günü programı düzenledi. 3 gün sürecek program, Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen duygu dolu bir törenle başladı.
Programa Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'nın eşi Hatice Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salon girişinde, Sultangazili annelerin Filistinli anneler için yazdığı mektuplar sergilendi; evladını kaybeden anneler ve annelerini kaybeden çocukların duygusal mektupları katılımcıları derinden etkiledi.
Etkinlikler kapsamında hafta sonu boyunca müzik dinletileri, hediye yapım atölyeleri, sanat atölyeleri, sergiler ve satış alanları gibi hem çocuklara hem de annelere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Sultangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un selamlarını ileterek kadınların toplumdaki önemini vurguladı ve belediyenin kadınlara yönelik desteklerini anlattı. Programa katılan Özlem Özkan ise etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve annelerin değerini vurguladı.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.