Tarsus'ta kahve kavgası ölümle sonuçlandı: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin'in Tarsus ilçesinde, esnaf arasında kahve ücreti nedeniyle çıkan kavgada büfeci Ali Beyaz (54) hayatını kaybetti. Olay, 14 Haziran Cumartesi günü akşamı Yarenlik Alanı’ndaki Uğur İş Hanı Pasajı'nda meydana geldi. Büfecinin komşuları olan F.İ. (28), Ş.İ. (28) ve S.C.İ. (25) ile aralarında kahve fiyatı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçak ve satırların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.
Kavgada Ali Beyaz ve oğlu Abdullah D.B. (25) bıçaklandı. F.İ., Ş.İ. ve S.C.İ. de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ali Beyaz, kurtarılamadı. Oğlu Abdullah D.B.'nin tedavisi ise sürüyor. Hastanede tedavileri tamamlanan F.İ., Ş.İ. ve S.C.İ. gözaltına alındı.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli tutuklandı. Kahve tartışması sonucu hayatını kaybeden Ali Beyaz, bugün Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.