Tarsus'ta miniklerden anneler için renkli Anneler Günü kutlaması

Tarsus'ta miniklerden anneler için renkli Anneler Günü kutlaması
Tarsus’ta Akşemsettin Mahallesi Kreşi öğrencilerinin renkli gösterileri ve anneler için hazırlanan özel hediyelerle Anneler Günü kutlandı.

Tarsus Belediyesi’ne bağlı Akşemsettin Mahallesi Kreşi’nde eğitim gören minikler, Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı. Kreş öğrencileri, dans gösterileriyle renkli bir başlangıç yaptı. Ardından, el boyama atölyesinde anneleri için özel hediyeler hazırladılar.

Kutlama, Garden Koala Çiçek Serası’nda devam etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Tarsus Kent Konseyi Yönetim Kurulu iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte kadınlar bir araya geldi. Tarsus’a Değer Katanlar (TADEKA) Ritim Grubu’nun enerjik performansı da etkinliğe renk kattı.

Belediye Başkanı Ali Boltaç, annelerin toplumun en değerli varlığı olduğunu belirterek, miniklerin gösterilerinin anneler için bir teşekkür mahiyetinde olduğunu söyledi. Evden çıkamayan kadınların da etkinliğe katılmasının umut verici olduğunu vurgulayan Boltaç, "Her zaman sizlerin yanında olmaya, yaşamınıza değer katacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Anneler Gününüz kutlu olsun." dedi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.