Tekirdağ'da ölümlü trafik kazasına karışan Enis Demirkıran'ın tutukluluğu devam etti

Tekirdağ'da ölümlü trafik kazasına karışan Enis Demirkıran'ın tutukluluğu devam etti
Tekirdağ'da alkollü araç kullanarak kazaya neden olan Enis Demirkıran'ın tutukluluğu devam ediyor.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişinin ölümüne neden olan Enis Demirkıran'ın (22) tutukluluğuna devam kararı verildi. Demirkıran, geçen yıl 21 Temmuz'da alkollü olarak kırmızı ışıkta geçerken bir otomobile çarpmıştı. Kazada Safiye Erden (74) ve kızı Refiye Erden (44) hayatını kaybetmişti.

Kaza, Sultanköy Kavşağı'nda yaşandı. Bilirkişi raporuna göre Demirkıran, kırmızı ışık ihlali, yasal hız limitini aşma ve alkollü araç kullanma suçlarını işledi. Bu ihlallerin kazaya asli neden olduğu belirtildi. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamesinde Demirkıran'a, 'olası kastla öldürme' suçundan 50 yıla kadar hapis cezası isteniyordu.

Bugün gerçekleşen üçüncü duruşmada Demirkıran, yaşananlardan dolayı pişman olduğunu dile getirerek, "Karşı tarafa yaşattığım acıdan dolayı üzgünüm" dedi. Mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor ve dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi ve sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi. (DHA)

234882-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.