TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 2 yaralı
İstanbul Sancaktepe'de TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, bir TIR, hafriyat kamyonu ve otomobil birbirine çarptı. Kaza, saat 11.00 sıralarında Edirne istikametinde yaşandı.
41 AKJ 004 plakalı TIR'ın yavaşlaması sonucu, arkasındaki 34 KEE 738 plakalı otomobil sürücüsü Alaattin Yılmaz fren yaptı. Ancak, arkadan gelen 34 DRC 541 plakalı hafriyat kamyonu otomobile çarparak, otomobili TIR ve kamyon arasında sıkıştırdı. Kazada otomobil sürücüsü Alaattin Yılmaz ve yolcu Kadriye Yılmaz yaralandı.
Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yaralıları kurtardı. Alaattin ve Kadriye Yılmaz ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.