TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 6 yaralı

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 6 yaralı
TEM Otoyolu'nda 16 aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, dün gece saat 23.30 sıralarında Edirne istikameti 5. Levent mevkiinde yaşandı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki araca çarpmasıyla başlayan kaza, ardı ardına gelen araçların da çarpışmasıyla 16 aracı içine aldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 6 kişi, ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle Edirne istikametindeki trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından yol tamamen trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü Nazım Altun, kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Altun, 'Bana vuruldu. Bana çarpan araç sağ şeride savrulunca diğer araçlar da kaza yaptı. Ben yaklaşık 3-3,5 metre kızakladım. Öndeki aracın durması sayesinde aracımı toparlayıp durabildim. Durduktan sonra arkadan bir aracın çarpmasıyla olay başladı. Araç bana vurunca orta şeritten sağ şeride savruldum ve aracım yan döndü. Sonrasında diğer araçların birbirine girmesiyle zincirleme kaza meydana geldi' dedi.

250671-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.