Üsküdar'da bina çatısında yangın: İzolasyon çalışması sırasında alevler yükseldi
İstanbul Üsküdar'da bulunan 4 katlı bir binanın çatısında, öğlen saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Valide Atik Mahallesi, Nuhkuyusu Caddesi'ndeki binada, izolasyon çalışmaları sırasında başladığı düşünülen yangın, kısa sürede çatının bir bölümünü kapladı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, merdivenli araçlarla alevlere müdahale ederken, söndürme çalışmaları sırasında çatıda bir patlama yaşandı. Bina güvenlik amacıyla boşaltılırken, polis ekipleri de caddeyi trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı.
Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmalar sonucu itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, çatının yandığı anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına kaydedildi. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.