Yalova Altınova Belediye Başkanı Fazlaca CHP'den istifa etti
Yalova'da Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettiğini duyurdu.
Kamuoyunda bir süredir AK Parti'ye geçeceği konuşulan Fazlaca, açıklamasında altı yıldır belediye başkanlığı görevini büyük fedakarlıklarla yürüttüğünü, CHP'nin en zorlu dönemlerinde yılmadan mücadele ettiğini belirtti. Başkan Fazlaca, CHP Yalova İl Başkanlığı'nın kendisi hakkında kamuoyu paylaşımında bulunmasını eleştirerek, bu paylaşımın kendi istifasının e-devlet sistemi üzerinden verilmesinden sonra yapılmış olmasının manidar olduğunu ifade etti.
Fazlaca, kişisel hırs ve egoların üst yönetimlere yansımasına rağmen, CHP Yalova İl Başkanlığı'nın hiçbir idari yaptırımda bulunmadığını da sözlerine ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.