Yayladağı'nda Akondroplazi hastası çiftin hayali düğünü gerçekleşti

Yayladağı'nda Akondroplazi hastası çiftin hayali düğünü gerçekleşti
Maddi imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamayan Akondroplazi hastası çift, kamu kurumlarının desteğiyle hayallerindeki düğünü gerçekleştirdi.

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan Akondroplazi hastası Mustafa Sevim (48) ve Nurgül Sevim (37), maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalmıştı. 21 yıl önce tanışıp aşık olan çift, 29 Ekim 2024 tarihinde resmi nikah kıyarak evlenmişti.

Ancak, düğün hayalleri maddi durumları nedeniyle gerçekleşememişti. Bu durumun duyulmasının ardından Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi ve AFAD İl Müdürlüğü harekete geçti. Kamu kurumlarının sağladığı destekle, Nurgül Sevim beyaz gelinliğini, Mustafa Sevim ise damatlığını giydi.

Çift, davul ve zurna eşliğinde düzenlenen düğün töreninde doyasıya eğlendi, davetlilerle halay çekti. Akondroplazi hastası çiftin düğününde yakınları da onları yalnız bırakmadı. (DHA)

236250-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.