Yerlikaya: Çanakkale yangınında 1000 hektar alan zarar gördü

Yerlikaya: Çanakkale yangınında 1000 hektar alan zarar gördü
Çanakkale'deki yangında 1000 hektarlık alan zarar gördü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yangının kontrol altına alınacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale'deki yangınla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek ve ilgililerle görüşmek amacıyla Çanakkale'ye gitti. Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider tarafından karşılanan Bakan Yerlikaya, öncelikle yangının etkilediği Güzelyalı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Güzelyalı Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı ve Çanakkale Yangın Kontrol Merkezi'ni ziyaretinin ardından Bakan Yerlikaya, yangından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca, evleri zarar gören vatandaşlarla görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada yangında 1000 hektarlık bir alanın zarar gördüğünü belirterek, "22 saat içerisinde bu kadar müdahale yapıldı. İnşallah tamamen kontrol altına alınacak." dedi. (DHA)

255712-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.