Aynı zamanda MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, gazetecilere seçimleri ve MHP7nin kazanma şansını değerlendirdi. Balıkesir'de merkez ilçede rakipsiz olduklarını söyleyen Ok, son 5-6 aydır yapılan anketlerde (büyükşehirle ilgili anketler) 2-3 puan ya MHP'nin önde olduğunu yada AK Parti'nin önde çıktığını, Gezi olaylarının AK Parti'ye artı puan yazdığını kaydetti.
 
 Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Belediye Başkanı İsmail Ok, şunları söyledi;
"Merkez ilçede rakipsiziz. Son 5-6 Aydır büyükşehirle ilgili yapılan anketlerde 2-3 puan ya biz öndeyiz ya AKP önde. Bu sadece bu Gezici'nin anketinde değil, diğerleri de bunu doğruluyordu, çaprazlama. Genellikle biz öndeydik ama Gezi olaylarından sonra AKP 2-3 puan öne geçmeye başladı. Bu hiçbir zaman 2-3 puanın önüne geçmedi. Bir ay önce biz öndeydik, 1 ay sonra yüzde 44 biz, yüzde 32 AKP idi. Balıkesir merkezde halk hangi partili olursa olsun, isterse partili olmasın bize çok ciddi manada güveniyor, inanıyor. Bunun için kendilerine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Herkesin gönlünde bir aslan yatar, saygımız sonsuz. Ama güven anlamında Türkiye'de az kimseye nasip olabilecek bir güven var. Bunun için huzurunuzda Balıkesir halkına teşekkür ediyorum. Balıkesir merkezde oy oranımız çok yüksek ve bu ilçelere yayılıyor. Sessiz, derinden, mütevazi, alçak gönüllü bir şekilde biz çalışıyoruz. Balıkesir halkı bizi seviyor ve bizi sahipleniyor."


Daha fazlasını oku: MHP: AK Parti önde ama biz kazanacağız - Cafesiyaset http://www.Cafesiyaset.com/mhp-ak-parti-onde-ama-biz-kazanacagiz_392686.html#ixzz2m3C6sMKv 
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

Editör: TE Bilişim