Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Tosmur beldesi Ak Parti sorumlusu İbrahim Sucu, 5 yıldır sürdüğü görevinibırakarak 200 kişi ile birlikte MHP’ye geçti.

PARTİLİLER KATILDI

Sucu ve ekibi için düzenlenen törene MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Alanya Belediye başkan adayı Adem Murat Yücel, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve partililer katıldı.

"Alanya MHP İLE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK"

MHP'nin adayı Adem Murat Yücel'i genç ve dinamik olarak değerlendiren İbrahim Sucu, "5 yıla yakın bir zamandır AKP Tosmur Belde Başkanlığı görevinde bulundum. Ancak ailem ve sevenlerimle birlikte aldığımız karar doğrultusunda bundan sonra MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ve partisi MHP'yi destekleme kararı aldık. Ben Adem Başkanı Kestel Belediye Başkanlığı döneminden tanıyorum. Genç ve üretken birisi. Büyük Alanya'ya hizmet edecek ve Alanya hak ettiği konuma gelecek."dedi.

"30 MART'TA ZAFER KUTLAMASI YAPACAĞIZ"

Sucu ve ailesine teşekkür eden MHP Antalya Milletvekili Günal, "Bu katılımlarla MHP ve adayımız Adem Murat Yücel daha da güçlendi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah 30 Mart akşamında da birlikte bu zaferimizi tekrar kutlayacağız."diye konuştu.

ROZETLER TAKILDI

"Gün birlik günü" diyen MHP Alanya Belediye başkan adayı Adem Murat Yücel, kendisine ve ekibine gösterilen destekten dolayı teşekkür etti. Yücel, "İbrahim abime ve Sucu ailesine aramıza hoş geldiniz diyorum. Biz her zaman dediğimiz gibi hep birlikte büyük Alanya'yı yöneteceğiz."şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Ibrahim Sucu ve beraberindekilere tek tek rozetleri takıldı.

Editör: TE Bilişim