İzmit'te bir işletmenin açılışına katılan MHP Genel Başkan Adayı Akşener, açılışta yaptığı konuşmada Bahçeli'ye yüklenerek “Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi.

Meral Akşener Değirmendere’de

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, İzmit Değirmendere’de lokanta açılışına katıldı. 

MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un faaliyete geçirdiği lokantanın açılışı için Değirmendere’ye gelen Akşener’i katılımcılar yoğun ilgiyle  karşıladı.

"BURADAKİ HAZİRUNU DİKKATE ALSINLAR"

Meral Akşener’e destek verdiği için partiden ihraç edilen MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile değişim grubu üyeleri, açılışın ardından Genel Başkan Adayı Akşener ile bir süre sohbet ederek kendilerinin her zaman arkasında olduklarını dile getirdi. Kurdele kesiminin ardından işletmenin herkese hayırlı olmasını dileyen Akşener, daha sonrasında Bahçeliye yüklenerek, ”Başkanlık hayali kuranlar buradaki hazirunu dikkate alsın” dedi.

"TÜRKİYE'DE YAPRAK KIPIRDAMAZ"

Kurdeleyi kesiminin ardından açıklama yapan Meral Akşener, "Ben İzmit doğumluyum. Bugün Orhan kardeşimizin bir açılışı için geldik. Sevgili kardeşime hayırlı olsun demeye geldik. Kendi aramızdaki bağlılığın bir örneği bu. Türkiye ekonomik olarak sıkıntıda. Hizmet sektörüne yönelik bir işletmede en azından birkaç kişiye istihdam sağlıyor. Bu kalabalık kardeşimizin açılışı için gelmiş. İstanbul'dan gelen var, Ankara'dan gelen var. Buradan da görüyoruz ki Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi.

GENİŞ KATILIM

Gerçekleşen açılış törenine Meral Akşener’in dışında, MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan, görevinden istifa eden MHP İzmit İlçe eski Başkanı Kaan Dilmen, görevden alınan MHP Derince İlçe eski Başkanı Emin Şimşek, görevden alınan MHP Kandıra eski İlçe Başkanı Türkan Özcan, MHP’nin eski Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta, CHP Karamürsel İlçe eski Başkanı Şinasi Yanar, MHP’nin önemli isimlerinden olan Zekai Kahyaoğlu, Orhan Kılınçsoy’un ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Editör: TE Bilişim