~~
Meydannet - Bafra MHP İlçe Başkan Adayı olarak siyaset kulislerinde ismi geçen Kemal Şahin, kongreler öncesi delege seçimlerinde yanlış işlerin peşinden koşulduğunu ve bunun bizzat mevcut başkan aracılığıyla yapılmasının MHP`de ihanet olarak kabul edileceğini söyledi.

 
ÜLKÜCÜLERİ KİMSE KAOSA SÜRÜKLEYEMEZ

Sosyal Medya Facebook`taki kendi sayfasından bir açıklama yayınlayan Şahin;” Bafra Milliyetçi Hareket Partisi`nde çakma ve asker delege yazılırsa bu parti için kaos sebebidir. Yapılan bu hareket ülkücüler arasında büyük bir fitneye ve fesata yol açar. Bafra`da böyle bir yaklaşım en hafif tabiriyle MHP`ye ihanettir”  dedi.

SİYASET CAMBAZLIĞI YAPMAYA GEREK YOK

Ülkücülerin siyaseti nezaket ve zerafet içinde yapması gerektiğini belirten Şahin,” Biz ülkücüler attığımız her adım, konuştuğumuz her söz ve ortaya koyduğumuz her icraatla hem topluma hem de diğer siyasi partilere örnek olmak durumundayız. Böyle yetiştik, büyüklerimizden de böyle gördük. Partide ayak oyunlarıyla, siyasi cambazlıklarla yapılacak her hareket önce ülkücüleri sonrada partimizi yaralar. Herkesi sağduyuya ve vicdana davet ediyorum”  diye konuştu.

TARTIŞMALARA SAMSUN`DA KARIŞTI

Bafra`da yaşanan sahte delege yapma iddialarına Samsunlu MHP`lilerde karıştı. Sosyal medya üzerinden yaşananlara kendi üsluplarıyla cevap veren MHP`liler arasında da zaman zaman sert tartşmalar yaşandı. İşte o yorumlar ve sert tartışmalar.

Kaynak: Meydannet.com


 

Editör: TE Bilişim