Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Yasası ile büyük gelir kaybına uğradıklarını belirterek, bu durumun düzeltilmesi için girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

Samsun'un Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, öğretmenevinde düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Toplantısı'nda belediyenin durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile çok sayıda partilinin takip ettiği toplantıda konuşan Başkan Şahin, "Bir büyükşehir, bütünşehir yasası gündeme geldi. Bundan dolayı, ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında iş taksimi ile ilgili bazı sıkıntılar, problemler yaşadık. Bizim belediyemiz de ekonomik olarak gelir kaybımız var. Bu böyle gitmeyecek, düzelecek inşallah. Bununla ilgili çalışmamız var. İl başkanımızın başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanlarıyla birlikte bir toplantı yaptık. Hepimiz hazırlıklı olarak gittik, orada belediye olarak yaşadığımız sıkıntıları paylaştık. Genel merkezimize de Çarşamba Belediye Başkanıyla beraber ileteceğiz." dedi. 

Bilindiği üzere Bafra' da çöpler toplanmıyor, sokaklar bakımsız ve toz içerisinde Belediye'ye ait tüm araçlar mazot olmadığı için çürümeye terk edildi. Büyükşehir yasasının şehri getirdiği durum ortadadır, Başkan Zihni Şahin'in feryadını sizler ile paylaştık...

Editör: TE Bilişim