Bayrampaşa 'da bire bir markaj var.

Bayrampaşa MHP ilçe Başkanı Yaşar Kaba insanları yanıltmaya son sürat devam ediyor.

Şahsım Bayrampaşa 'da oturduğu için , Yaşar Kaba'nın Başkan olmaması için büyük mücadele verdim, benim gibi bir sürü arkadaş olmaması için uğraştı.

Geldigimiz nokta nedir ?
Hepimizi şaşırtan bir ilçe Başkanı gece gündüz çalışıyor , evinde oturan ülkücü bırakmadı bütün ülkücüleri ayağa kaldırdığı gibi , kendine karşı olanlar dahil , herkesi ama herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Partiyi merkezi yere taşıdı , partinin prestijini yükseltiyor , Bayrampaşa ilçe bu hızla giderse inanıyorum , oy potansiyelini % 100 artırır kanatindeyim.

Bayrampaşa ilçe teşkilatı bire bir markajla çalışmaktadır , her insana ulaşmak , her bir ferde dokunarak , yıllardır görmediğimiz bir taktikle insanlara ulaşmaya çalışıyor.

Milletimiz zaten sadece bizi tanımak istiyor , milliyetçi hareketi imtihana tabii tutan yok, görmek ve tanımak istiyor.

Cumartesi pazar ama herhafta , bir milletvekili getiriyor milletvekillerini partide geyik sohbetine değil , ev ev dernek dernek gezdirerek halkla MHP milletvekillerinin buluşmasını sağlıyor.

Evet !.
MHP Bayrampaşa 'da kadın kolları Ülkü ocakları hatta ülkücü kuruluşlar hep birlikte Yaşar Kaba 'ya uydular , MHP 'nin gelecegi ile ilgili çalışıyorlar.

Ben çok çalışan emek veren ilçe teşkilatı gördüm , bu kadar hevesle ve şevkle çalışan teşkilata ilk defa şahit oluyorum.

Yapılacak genel seçimlere kadar bu tempo ile giderlerse , Bayrampaşa 'da büyük iz bırakacaklarına inanıyorum, işin güzel tarafıda geçmişe ve şahıslara takılmadan yollarına devam etmeleridir.

Herhafta Bayrampaşa ilçesinin sokaklarında mahallelerinde caddelerinde , MHP ile ilgili mutlaka bir pankart görebiliyoruz.

Tabiki İstanbul 'daki milletvekillerinede teşekkür etmek gerekir, onlarda Yaşar başkana uyup , ev ev gezerek propoganda yapmaktadırlar.

MHP milletvekilleride herhalde kılıfından çıkmış Kılıç gibi, paslanmış kılıçlarını çalıştırmaya başladılar.

İlçe Teşkilatı'nın çalışması güzel , vizyonları yeterli , misyonları asırlık Türk milletini güçlü yapma davası , ne diyebiliriz Allah yardımcıları olsun, Bayrampaşa 'daki bütün ülkücülerin yardımcı olmasını dilerim.

Mehmet Bülent Karataş il Başkanınıda teşekkür etmek gerekir, böyle bir ilçe oluşturduğu için , ben yanılmaya devam edeyim , yeterki MHP 'il veya ilçe başkanları böyle çalışsınlar.

Allah'a emanet olunuz


HABİB YALÇIN

Editör: TE Bilişim