Twitter hesabından paylaştığı bilgiler nedeniyle Erdoğan'ın şimşeklerini üzerine çeken ve son olarak da yayınladığı ankette AKP'nin oy oranını yüzde 29 seviyesinde gösteren FUAT AVNİ, bu kez hükümetin seçimde hile yapmaya hazırlandığını iddia etti

"AKP 40 KİŞİLİK EKİP HAZIRLADI"

Twitter hesabından "Cumhuriyet tarihinin en büyük seçim hilesi yapılacağını" öne süren Fuat Avni, bunun için 40 kişilik ekip oluşturulduğunu, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Başkanı  gibi stratejik isimlerin seçildiğini, oy tutanakları, imzaların ve pusulaların sahtelerinin hazırlandığını söyledi. 

"SEÇİM SONUÇLARINA MÜDAHALE EDİLECEK"

Oy pusulaları fazla basılıp sandıkların içi değiştirilecek. Başarılı olunamazsa bilgisayarlarda seçim sonuçlarına müdahele edilecek" iddiasında bulunan Fuat Avni kullanıcısı, İstanbul'un Ataşehir, Üsküdar ve Beykoz ilçelerinde sistemli bir şekilde mükerrer oy kullanılacağını da öne sürdü. Hileyi önlemek için ise sandık görevlilerinin,  bütün sandık sonuçlarının fotoğraflarını çekmesi ve açıklanan sonuçlarla karşılaştırması gerektiğini söyledi. 
 

@fuatavni: Teşkilat tarafından yapılan son anketler iç açıcı değil. Büyük bir şok yaşanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük seçim hilesi yapılacak.

@fuatavni: 1.Teşkilat içerisinde çok güvendikleri 40 kişiden bir ekip oluşturuldu.Gerekirse seçim hilesi için oluşturulan ekibi isim isim açıklayacağım

@fuatavni: 2. Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Başkanı gibi stratejik isimler özel olarak seçildi. Bu ve benzeri kişilerin konumları kullanılacak.

@fuatavni: 3. Hem oy tutanaklarının hem imzaların hem de sandıktaki oy pusulalarının sahteleri hazırlandı. Önemli bir merkezde depolanmış durumda.

@fuatavni: 4.İlçelerden merkeze sonuçlar gönderilirken hile yapılıp yakın partinin oyu örneğin 450 iken 45 yazılacak.Fark edilirse hata oldu denilecek

@fuatavni: 5.Oy tutanakları değiştirilecek sahte imzalar atılacak 
Not:Tutanaklar fotoğraflanıp itiraz durumunda imzalar özellikle kontrol edilmeli.

@fuatavni: 6. Geçen seçimde Çekmeköy sahte oy torbaları ile kazanıldı. İlçe Başkanı, İstanbulda'ki bir toplantımızda övünerek anlatmıştı.

@fuatavni: 7. Sandık Başkanı'na İlçe Seçim Kurulu'na evrakları verip listeleri gireceği ana kadar eşlik edilmeli. Hile bu safhada yapılacak.

@fuatavni: 8. Özel bir çalışmayla sandık başkanlarının siyasi düşünceleri öğrenilmeye çalışılıyor. Her birine ulaşılıp tekliflerde bulunulacak.

@fuatavni: 9. Sahte oy kullanacak kişiler için hayali adresler çıkarıldı.Hayali mahalle,cadde, sokak, ev (vb). Gecekondular adres olarak verildi.

@fuatavni: 10. AKP'lilerin ev ve işyerlerleri binlerce hayali kişinin kaydı yapılarak seçim adresi gösterildi.İncelenirse görülececektir.

@fuatavni: 11. Seçimde CHA görevlilerine ve sair parti yetkililerine problem çıkarılacak. Kavga ve kargaşa çıkarılarak iş yapmaları engellenecek.

@fuatavni: 12. İtirazların boşa çıkması için İlçe Seçim Kurulu'ndaki hakim ve savcılar özel olarak söylenileni yapacak kişilerden seçildi.

@fuatavni: 13. Oy pusulaları fazla basılıp sandıkların içi değiştirilecek. Başarılı olunamazsa bilgisayarlarda seçim sonuçlarına müdahele edilecek.

@fuatavni: 14. İstanbul'un Ataşehir, Üsküdar ve Beykoz ilçelerinde sistemli bir şekilde mükerrer oy kullanılacak. Ataşehir'de şimdiden sistem hazır.

@fuatavni: 15. Duyarlı sandık görevlileri mutlaka bütün sandık sonuçlarının fotoğraflarını çekmeli ve açıklanan sonuçlarla karşılaştırmalı.

@fuatavni: 16.Milletin her şeyini çalanlar şimdi iradesini çalma peşindeler. Demokrasi isteyenler el birliğiyle oyunlarını bozmalı
Allah Kadir-i Mutlak 

Editör: TE Bilişim