İnternetteki bir site aracılığıyla bulduğu müşterilere fal bakan Meryem Ş., özel bilgilerini aldığı bankacıdan “Evli biriyle ilişkin olduğunu herkese açıklarım” diye tehdit edip para istedi, toplam 4 bin 500 TL aldı. 

Giresun’da bankada çalışan bir kadın; internette üye olduğu siteden fal baktırdığı Meryem Ş. adlı kadının, paylaştığı özel bilgilerle kendisine şantaj yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Kadının, evli bir kişiyle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş.’ye 4 bin 500 lira para kaptırdığı belirtildi.

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre bankacı kadın, üye olduğu fal sitesindeki numarayı arayıp fal baktırdığı Meryem Ş. ile özel bilgilerini paylaştı. Genç kadının evli bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş., iddiaya göre “İlişkini bankada herkese açıklarım” diye tehdit edip iki kez para istedi. Genç kadın, iki seferde bin 500 ve 3 bin lira olmak üzere toplam 4 bin 500 lira gönderdi.

Bir süre sonra Meryem Ş., bankacı kadını cep telefonundan arayarak bu kez 2 bin lira istedi. Kadın bu talebi reddetti. Meryem Ş. bu kez, genç kadının sevgilisi olduğu öne sürülen H. adlı kişiye Facebook’tan ulaşıp “Evli olduğun halde o kadın ile ilişkin olduğunu biliyoruz. Bize büyü yaptırmak için başvurdu. Senin eşinin ve çocuklarının ölmesi için bize papaz büyüsü yaptırmak istedi. İlişkinizin duyulmamasını istiyorsan bize 500 bin lira vereceksin. Eğer parayı göndermezsen ailene her şeyi anlatırım” diye tehdit etmeye başladı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine daha fazla dayanamayan kadın, önceki gün Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kadın, yatırdığı paraların banka dekontları ile falcı Meryem Ş. tarafından atılmış tehdit mesajlarını savcılığa sundu.

Editör: TE Bilişim