GENEL MERKEZE AÇIK ÇAĞRI

Değerli ülküdaşlarım.Bir kaç gündür Ortadoğu gazetesi yazarları değişim ve yenilik çalışmalarında öne çıkan Meral Akşener Hanıma saldırıda bulunmaktadırlar.İnanın bu davaya 40 yıldır her kademesinde bir bulundum.Okudukca kahır oluyor üzülüyorum.

Mesele Meral Hanım meselesi değil. Mesele bu davanın geleceği. Balgat avanesi önüne kim gelirse ajan provakatör besleme birilerinin adamı vb sözlerle herkesi karalıyorlar.Meral Akşener MHP de en önemli yerlerde görev yaptı. O zamanda bu fotoğraf karalerinde yok muydu?

Neden o zaman böyle yazılar yazılmıyordu.Her şey aday olacağını açıklandığındamı servis edildi. O zaman siz ne kadar aymazsınız. Daha dün birlikte olduğunuz birlikte aynı karelerin içinde fotoğraf verdiğiniz kişileri tanımıyorsanız Türkiye'yi nasıl yöneteceksiniz?

Sinan Oğan ,Koray Aydın, Derviş Musavatoğlu Süleyman Sazak ve diğerlerine de aynı türden saldırı yapılıyor. Bu davada hiç mi liderlik yapacak Ülkücüler yok?

Hatırlarsanuz aynı Yıldıray Çiçek ve aynı Ortadoğu tayfası Ümit Özdağ aday olduğunda ağzına geleni söyledi yazdı.

Artık bıraksınlar bu uslübu Ülkücülere çamur atmak Ülkücüleri birbirine düşürmek kin nefret tohumları ekmek ne kazandırır Ülkücü Harekete ?

Meral Akşener Hanımın etrafında olanlara bakmak lazım değil midir?

Ülkücü Harekete canıyla kanıyla malıyla bedel ödemiş Ülkücüler etrafında oldukca fazla var. Bu Ülküdaşlarımızı nasıl görmezden geleceğiz? Bunlarda mı ajan provakötör? Bunlar da mı hain? Bu davaya 40-50 yılını verenlere çilesini çekmiş Ülkücülere hakaret niye? Biz ve bizim gibi düşünen Ülkücüler artık genel merkezinin değişiminden yana.

Bu dava kişilere bağlı olarak nereye kadar gidecek?

Türk Dünyasının lideri olacağız diyoruz.Bırak Türk Dünyasını Türkiye de yok oluyoruz.Eriyoruz.

Ülkücüler artık iktidara gelmeli. Sadece Türkiye'nin değil , Türk Dünyasının, İslam Dünyasının, Orta Doğu'nun,Dünyanın ihtiyacı var. Bunun için bölünmeye değil bir olmaya diri olmaya ihtiyaç duyulmaktadır.

İşte Balgat ve avanesi az olsun benim olsun bizim dediğimiz olsun düşüncesindeler. Bizde diyoruz ki iri olalım diri olalım. Bir olalım birlik olalım.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.ALLAH DOĞRULARIN YANINDADIR. ALLAH ÜLKÜCÜ HAREKETİ KORUSUN.

ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

Cevat Kanbur Bafra Ülkü Ocakları Eski Başkanı. 01.01.2016 Başkanım Habererk te yayınlayabilirsiniz.Bu tavır Bafra da / 90 ülkücülerin ortak görüşü

Editör: TE Bilişim