DEVLET ELİYLE VATANI BÖLMEK!
 Siyasilerin Kürtçülüğe oy uğruna teşne olmaları nedeniyle 1970’li yıllarda binde bir denecek sayıda olan bölücüler ve onların fikirleri çığ gibi büyümüştür.
 Siyasetçilerin 1980’li yıllarda Doğu ve Güneydoğu’dan oy kapma uğruna devlet ihaleleri Kürtçü olduğu bilinen doğululara peşkeş çekilerek Ankara’da Kürtçü lobi yaratılmıştır.
 Özal’ın Doğuya yönelik teşvik paketi ise yörenin vatansever aşiretleri dışlanarak bilhassa bölücü-şövenistlere dağıtılmıştır. Ardından DYP hükümeti döneminde hayvancılık, gübre teşvikleri olarak yine milyarlarca dolar yörenin özellikle Kürtçülük yapan, aslında meslek erbabı olmayan terör destekçilerine dağıtılmıştır.
 Doğu ve Güneydoğu’da vatansever sülale ve aşiretler adeta cezalandırılmış, bölücüler devlet eliyle zenginleştirilmiştir. Bu da yetmemiştir. “Köye dönüş” tazminatı olarak özellikle H.D.E.P ve D.T.P’ de siyaset yapan Kürtçü avukatlara 2 Milyar Dolar son 7 yılda dağıtılmıştır. “Köye Dönüş” yasasından faydalanmak isteyen köylü ile dava açmak için %50 oranında vekalet ücret sözleşmeleri yapan bu avukatlar dağıtılan paranın yarısını doğrudan PKK’ ya aktarmıştır. Zaten diğer yarısını da PKK köylüden vergi adı altında almıştır. Vatanı bölen hainler devlet eliyle beslenir hale gelmiştir.
 AKP hükümetleri içinde yer alan gizlenmiş Kürtçü milletvekilleri Doğu ve Güneydoğu’ya Batıdan bürokrat tayin edilmesine bayrak açmışlardır. Misal Mardin’in turizm il müdürü, bayındırlık il müdürü, tarım il müdürü ve benzeri makamları o bölgenin bölücülerine makam haline getirilmiştir. Bu bürokratlarda yöredeki ihalelere vatansever aşiret ve sülaleleri sokmayarak ihalelere Müslüman gözüken Kürtçülere dağıtmaktadırlar. Kars, Erzurum, Van, Muş, Bitlis, Urfa, ve Diyarbakır’daki vatanseverler devlet tarafından dışlanmışlar, bölgede ağırlıklarını yitirmişlerdir.
 Kuzey Irak’ta Türkmenlere yardım etmeyen devlet politikası Barzani adlı “baldırı çıplağı” devlet başkanı haline getirmiştir. Türkiye içinde de aynı oyun oynanmaktadır. ANAP içinde, DYP içinde nasıl Kürtçü bir çete yağmaladı soyduysa aynı çete AKP içine de yerleşmiştir. Bölücüler Türkiye’de her dönemde iktidar olmuşlar ülkenin toplam gelirini yasadışı yollardan ele geçirmişlerdir.

Editör: TE Bilişim