Kiraz'ın MHP'li Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, belediyede kurulan Turkuaz Masa'da hemşehrileriyle buluşarak sorunlarını dinliyor.

 

Kiraz Belediyesi, kurduğu Turkuaz Masa ile Kirazlılar'a kucak açtı. Sorunları için belediyeye gelen vatandaşlar burada sıkıntılarını yetkililere iletiyor. Başkan Şengül ise zaman zaman Turkuaz Masa'ya giderek kendisi bizzat vatandaşı dinliyor ve çözümü için çaba sarfediyor. Belediyeye gelen Gülsüm Öztürk'ü Turkuaz Masa'da görevli Serpil Tekbıcak sorunlarını dinleyerek Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile buluşturdu. Öztürk, "Sayın Başkanımız bizimle buluştu ve sorunlarımızı dinledi. Kendisinden Allah razı olsun. Bugüne kadar bizlerin dertleriyle bu kadar yakından ilgilenen bir belediye başkanımız olmamıştı. Bayan olması ise bizler için avantaj.Sorunlarımızı daha rahat bir şekilde kendisine iletiyoruz" dedi.

Başkan Saliha Özçınar Şengül ise, "Bizi bu göreva halkımız getirdi. Onların sorunlarına çözüm bulmak görevimiz. Dolayısıyla görevimizi yapıyoruz" diye konuştu

Editör: TE Bilişim