Bolu Ülkü Ocaklarının düzenlediği ‘Şahlanış Gecesi’ öncesi Mehteran eşliğinde Kardelen Meydanından başlayarak Belediye önüne kadar devam eden ‘Şahlanış Yürüyüşü’ ismi verilen bir yürüyüş düzenlendi.

 

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı ‘Şahlanış Yürüyüşü’ne Bolu halkı büyük destek verdi. İzzet Baysal Caddesi üzerinde slogan atarak ve marş söyleyerek yürüyen ülkücüleri Bolu halkı pencerelerden ve balkonlardan alkışlayarak, TÜRK bayrağı sallayarak destekledi.

 

Vatanperverler Bolu’ya sahip çıktı

Boluluların vatanlarına sahip çıktığı ve oğuz eli, alimler diyarı olan Bolu’da bölücülere ve onun yandaşlarına müsaade edilmeyeceğinin göstergesi olan yürüyüşe Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Çevik, MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP Belediye Başkanı Şükrü Gülez’de katıldı.  Cadde boyunca ‘Bolu’da pkk istemiyoruz’ sloganıyla yürüyen Bolulu ülkücüler ve vatanperverler mehter takımının seslendirdiği marşlarla coştular.

 

Bolu halkının ümidi ülkücü kadrolar

Ak Partinin düzenlediği ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı mitingde caddede sadece 1500-2000 kişi toplanırken, Şahlanış Yürüyüşüne yaklaşık 5 bin kişinin katılması Bolu halkının vatanın bütünlüğüne ve bayrağa olan düşkünlüğünü de göstermiş oldu. Ülke genelinde ve mevcut belediye yönetiminden dolayı ilimizde yaşananlardan bıkan Bolu halkı, umudunu tüm samimiyetiyle bu vatana bağlı olan ülkücü kadrolara bağladı.  

haber: Habererk Yazarı İmdat Aslan

Editör: TE Bilişim