Melih Gökçek’e cevap, sosyal medyada bir hayli etkin olan facebook sayfası Ankara Bozkurtlarından geldi.Ankara Bozkurtları, Melih Gökçek’i hedef alan sert bir bildiri yayınladı.

İşte o bildiri:

Seçime iki gün kala İ. Melih Gökçek bu geceden itibaren yine ayak oyunlarına başladı. Sanki ülkücüler tarafından kaleme alınmış gibi yazılan bildiriler Ankara’da dağıtılmaya başladı. Geçen seçim ‘Gökçek gidecek, sol gelecek’ afişleriyle ülkücülerin aklını çelmeye çalışan Melih Gökçek, bu seçimde bir yandan televizyonlarda ağlarken, diğer yandan yine son bir gayretle ülkücülerin Mansur Yavaş’a desteğini kesmesi için korsan bildiriler dağıttırıyor. Bildirilerde Ülkücü Hareket’in kutsalları malzeme edilip, sanki Mevlüt Karakaya’ya oy istenirmiş gibi yapılarak, Mansur Yavaş’ın durdurulması ve kendisinin önünün açılması hedefleniyor.

Ülkücü Hareket 20 yıldır her defasında kendisini istismar eden Melih Gökçek’in bu oyununu yutmayacak, ona gereken cevabı sandıkta vererek, Başkent’teki aile saltanatını yıkacak, AKP’ye gereken tokadı yapıştıracaktır. Ülkücü Hareket, kendi adınaymış süsü verilen bu ayak oyunlarını sahiplerinin başına geçirecektir. Çünkü ülkücüler, Sayın Devlet Bahçeli'nin Türkiye'yi defalarca dolaşırken, ANKARA'DA NEDEN BÜYÜK MİTİNG YAPMADIĞINI fark edecek kadar, bunun Ankara seçimleriyle ilgili hangi mesajı verdiğini bilecek kadar uyanık insanlardır. MHP lideri, sadece Ankara’nın ilçelerinde miting yaparak, bu seçimlerde ülkücülerin “İlçemde MHP’ye, Büyükşehir’de Mansur Bey’e” parolasına paralel, İ.Melih'e karşı ülküdaşına yol vermiştir, bu kadar basit. Çünkü ülkücü, ülkücünün kardeşidir. O kardeşliğin gereğini yapar. Ama bunu İ.Melih ya anlamaz, ya da anlamak işine gelmez. Hazırlattığı bildiriler bu gerçeği bozmaya, tezgâhı yutturmaya yetmez.

 

Ülküdaşım, o bildiri önüne gelirse, bunun o ucuz tezgâhın ürünü olduğunu fark edecek, derhal çöpe atacak, ülküdaşına sahip çıkmaya devam edecektir. Bu hareketin ateş çemberinden geçmiş yürekli bozkurtları bu ucuz taktiklere gülüp geçecektir. Çünkü ülkücü, ideolojisini ayaklar altına almakla övünen bu gömleksizleri çok iyi tanımaktadır ve adını istismar edenlere kanacak kadar siyasi zekâdan yoksun değildir. Onu öyle görmek isteyen, onun adına bildiri dağıtarak, kendisine alan açmaya çalışan, ülkücü süsü verilmiş AKP aczine fırsat vermeyecektir.

Çünkü ÜLKÜCÜ SATILIK DEĞİLDİR. Her kim ki ülkücüye satılık veya geri zekâlı muamelesi yaparsa, bu boşuna çabanın karşılığını sandıklarda alacaktır. ÜLKÜCÜ BU TUZAKLARA DÜŞMEYECEKTİR. ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN KARDEŞİDİR. NE YAPARSA YAPSIN BUNU İ.MELİH GÖKÇEK DE ÖĞRENECEK, O KORSAN BİLDİRİLİ OYUNLARI BOŞA ÇIKARACAKTIR. ÇÜNKÜ ANKARALI ÜLKÜCÜLER, BOZKURTLAR BAŞKENT’İ İ.MELİHTEN KURTARMAK İÇİN ÇOKTAN KARAR VERDİLER.

ANKARA BOZKURTLARI

Editör: TE Bilişim