BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Çanakkale Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu; iç kesimleri ile sabah saatlerinde Muğla'nın güney kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu; Orta Karadeniz, 
Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Giresun çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; kuzey ve batısı ile Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 
geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu; batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilişim