Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen MHP 3. Etap Aday Takdim Toplantısına katılan Genel Başkan Devlet Bahçeli, 56 ilin adayını açıklıyor.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları,

Bu seçimlerin telafisi yoktur. Görmek lazım ki ülkemiz bıçak sırtında. Bu seçim, Cumhurbaşkanı ve genel seçimler Türkiye'nin istikbalini belirleyecek.

"MİLLİYETÇİLER İNANMALIDIR"

Vatan ah vah derken ben Ülkücüyüm diyen birinin boşa geçirecek bir dakikası dahi yoktur. 30 Mart 20142deki demokratik yarışma Milliyetçiler zafere inanmalıdır. Bu seçimlerde yaptığımız kadar sonuç alacağız. Sen ben çekişmesi nafile. Asılsız küslükler, kendini Kaf Dağı'nda gören böbürlenmeler kendini çürütecektir.

"BAŞARMAK İÇİN BİR ARADA OLMAK ŞART"

Nefisler terbiye edilmeden zirvelere çıkılamaz. Başarmak için bir arada olmak şarttır. Önce meseleler karşısında sağlam tespitler ortaya konulmalıdır.

"ÖZGÜVEN BAŞARININ YARISIDIR"

Ülkemizin her tarafında hilal gibi doğduk, bayrak gibi dalgalandık. Milleyetçi ülkücü hareket yerel yönetimlerde hakettiği seviylere ulaşmak için yerinde durmayacaktır. Başarıdan başarıya koşmamız Türkiye'yi AKP'den kurtaracaktır. Biliyoruz ki gündüz kandilini hazırlamayan gece karanlığına muhtaçtır. Özgüven başarının yarısıdır.

"DARILMAK, KÜSMEK MANTIK DEĞİLDİR"

Mahalli idarelerde aday olmak için müracaat eden arkadaşlarımız bizim gözümüzde aynıdır. Aday olamadım diyerek darılmak, küsmek doğru ve mantıklı değildir. Bugüne kadar yakalarına rozetlerini takan, araçları ile konvoylarımıza katılan, salon toplantılarımız şereflendiren, duası ile yanımızda olan tüm dava ve gönül erlerine teşekkür ediyorum.

Başarmak zorundayız. Hedeflerimize ulaşmak zorundayız. Türk milletinin geleceği buna bağlıdır. Bilinizki engeller takılmak için değil, aşılmak içindir.

"GEMİ ALIP GEMİCİK DEMEDİK"

Biz gemi alıp gemicik demedik. Ona buna kardeşim deyip sonradan düşman olmadık. Merhum Sütçü İmam'ı Sütçü Nine yapacak kadar da süte su katmadık. Teröristsever olmadık. İmralı'ya sevdalanmadık. Çünkü biz adı belli, kimliği net, nereye varacağı gün gibi açık olan Milliyetçi Hareket Partisi'yiz. Bizim bayrağımızda, dilimizde bir. Türk milletini içten çökertmeye azmetmiş AKP'nin devri kapanmalıdır.

"İHANETLERİ YETMEDİ Mİ?"

Bunların aşırdıkları, başarısızlıkları, ihanetleri yetmedi mi? Bundan başka sızıdan, acıdan, fitneden başka neye şahit olacağız? İstanbul 20 yıldır nefes alamamaktadır. 20 yıldır sokak çeteleri, faizciler, imarcılar at koşturuyor. İstanbul'da 20 yıldır trafik çilesi azalmış mıdır? Kaçak yapılanma durmuş mudur? Altyapı çalışmaları bitmiş midir?

İstanbul'un tutacak bir yanı kalmamıştır. Suriyeli sığınmacılarla beraber sokaklarda dilenenlerin sayısı artmıştır.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: TE Bilişim