Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın Genişletilmiş İstişare toplantısında, MHP'liler salonlara sığmadı. İstişare toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, "Tüm hemşerilerimiz 10 yıl öncesini mumla arar hale geldi. Ayağımıza batan dikeni 30 Mart günü yerinden çıkaracağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Korkuteli Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Salonun vatandaşları almak da zorlandığının gözlendiği toplantı da MHP Korkuteli İlçe Başkanı Veli Yorulmaz ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'de konuşma yaptı.
 
"Hemşerilerimiz 10 yıl öncesini arar hale geldi"
 
Vatandaşların 10 yıl öncesinin Türkiye'sini arar hale geldiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, "Üretici ürettiğini hala 10 yıl öncesinin fiyatıyla satıyor ama girdi fiyatları neredeyse 5 kat arttı. Asıl tehlike ise vatanımızın bölünmenin eşiğine getirilmesidir. 2012'de ileride terörist başı ile müzakere edilecek, Güney Doğu Anadolu'nun adı Kürdistan diye adlandırılacak, çocuklarımızın "Türküm, doğruyum, çalışkanım " demesi yasaklanacak dense hayal kuruyorsunuz derdik. Başbakan "Milletim" diyor. Hangi millet bu? "Türküm" demekten adeta kaçınıyor. Nereden nereye değil mi? Türkiye'nin bölünmenin eşiğine geleceğini hayal bile edilmezdi. Başbakan'ın ayağının altına kırmızı halılar sererek karşıladığı Barzani daha önce bir Albay'la görüşebilmek için araya aracılar koyardı. Nereden nereye değil mi? "dedi.

"Ayağımıza batan dikeni çıkaracağız"
Çelik, MHP her yerde önde gidiyor. Biz Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni Allah'ın izni ile aldık 30 Mart' da alacağımız sonuçla ayağımıza batan dikeni çıkaracağız" şeklinde konuştu.

"Korkuteli' nin Ulubatlı Hasan'ı"
Korkuteli MHP'Lİ Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi " Korkuteli'nin Ulubatlı Hasan'ı" olarak adlandıran MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin; ABD Başkanı Obama' nın da gelse Korkuteli'nden bir çivi dahi sökmeyeceğini dile getirdi. Başbakan'ın Korkuteli gezisini eleştiren Çetin Başbakan' a uyan da Balığa gidelim" dedi.
 
Başbakan'ın Antalya ziyaretinde binlerce polisle gelmesini eleştiren MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin "Biz onu koruruz. O bizim en çok gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı. Endişesi ve korkusu olmasın. Biz eylem yapmayız biz cevabı 30 Mart' da Korkuteli ve Antalya'nın bütün ilçelerinde sandıkta cevabı vereceğiz."dedi.

Editör: TE Bilişim