Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir'i Arnavutköy Erzurum HAK-DER yönetici ve üyeleri bağrına bastı. Erzurum Hacı Halil Köyü Derneği'nde düzenlenen toplantıya, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan ile MHP Arnavutköy belediye meclis üyeleri tam kadro hazır bulundu. Programa ayrıca Sarot Termal Kamplıcaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Emin Yerdelen, Hicret Mahallesi Muhtarı Hakkı Duman, İslambey Mahallesi muhtar adayları Şahin Birlik, Bahattin Kardemir, Durmuş Çelik, Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Recep Yerdelen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Erzurum Horasan İlçesi Hacı Halil Köyü Dernek merkezinde düzenlenen toplantıda Arnavutköy’de yaşayan Erzurumlu seçmenlere projelerini anlatın Yüksel Emir, Erzurumlulardan yoğun ilgi gördü. 

'Arnavutköy’ü imar belasından kurtaracağız'

MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir; 220 trilyon lira geliri olan Arnavutköy Belediyesi yönetiminin 5 yıl boyunca ilçeye halkın kullanmadığı buz pisti ve hobi bahçesi ile birkaç mahalleye park yaptığını belirterek, "Arnavutköy’ün altyapısı, üst yapısı, yolu, kaldırımı, sokak lambası, çevre düzenlemesi gibi alanlarda hizmetin yapılmadığını herkes görüyor ve biliyor. Biz parti olarak mecliste bulunduğumuz süre içinde yüzlerce soru önergesi vermemize rağmen adamakıllı bir yanıt alamadık. Halk için var olduğunu söyleyen bu yönetim, halkı sömürmekten, halkı perişan etmekten başka bir iş yapmamıştır. Örneğin; yıllardır Arnavutköy imar sorunu ile boğuşup duruyor. İmar konusunda yaşanan olumsuzluklar aslında hemen çözülebilecekken kendilerine göre bir uygulama yaparak taşıma sistemi ile Arnavutköy’de yaşayan vatandaşları perişan ettiler. 31 Mart sabahı sizler bu yetkiyi bize verdiğinizde, Allah nasip ederse biz Arnavutköy’ü bu imar belasından, imar haksızlığından kurtaracağız" diye konuştu.

'Kendimize değil, halka hizmet için geleceğiz'

Yüksel Emir, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "220 trilyon para ile Arnavutköy’e yaptıkları sadece hobi bahçesi ve buz pisti gibi bu halkın ihtiyaç duymadığı alanlar. Arnavutköy’ün hiçbir caddesinde alt geçit, üst geçit olmadığını herkes biliyor. Neredeyse her hafta Karlıbayır Mahallemizde okuldan çıkan öğrencilerimiz o yolda trafik kazası yaşıyor. Buralara hizmet yapmaları gerekirken onlar bu halkı buz pisti ile tanıştırmak istiyorlar. Hizmet anlayışları sadece kendi çıkarları üzerine olduğu için vatandaşın çocuğu ölmüş, bir başkası sorun yaşamış ona bakmıyorlar. Bu halkın sonlarına kulak tıkayan, bu halkın içine çıkma ihtiyacı duymayan anlayışı 30 Mart akşamı bu halk sandığa gömecektir. Sizlerin desteği ile Allah nasip ederse yönetime geldiğimiz gün Arnavutköy hizmet nasıl olurmuş görecektir. Bizler kendimize çalışan değil, halka ve hakka hizmet için orada olacağız."


Küçük ölçekli esnafımızı bitirme aşamasına getirdiler

Arnavutköy’ün bir oto sanayisi olmadığının altını çizen MHP Adayı Emir, "Bina altlarında, merdiven altlarında oto sanayi esnafımız hizmet vermeğe çalışıyor. Bu her ne kadar sanayicilerin sorunuymuş gibi görünse de aslında hepimizin sorunudur. Arnavutköylü aracının bakımı için İstanbul içine gitmek zorunda kalıyor. Buradaki esnafımız ise daha çok günübirlik ufak tefek arızalara hizmet verebiliyor. Arnavutköy’ü ve oto sanayicilerini hak ettiği oto sanayi sitesine kavuşturmak boynumuzun borcu olsun. 

'Gerekirse sokaklarda, kapılarda yatarım'

Arnavutköy'ü inşallah büyük bir farkla alacağız. Artık Arnavutköylüler kendi içlerinden, kendileri gibi samimi ve sıcak insanlar görmek istiyor. Ben bu konuda halkıma güveniyorum. Arnavutköy'de birlik içinde Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan tüm halkımıza eşit hizmet edeceğiz. Ben bölgenin sorunlarını çözmek için gerekirse Büyükşehir Belediyesi'nin önünde, gerekirse Ankara'da sabahlara kadar yatarım; ama halkıma söz verdiğim çözümleri almadan dönmem. Biz halkımız için varız. MHP halk için var. Birlik ve beraberlik için var. Bundan kimsenin kuşkusu, endişesi olmasın" diye konuştu.

Arnavutköy yerel seçiminin en önemli figürlerinden olan ve halk tarafından ilgiyle takip edilen MHP Adayı Yüksel Emir, belediyeyi kazanmak ve Arnavutköy'e çeki düzen vermek adına tüm enerjisini harcamaya hazır olduğunu ortaya koyuyor. 

Editör: TE Bilişim