Bayraklı'nın resmi olarak açıklanmış olan tek adayı olan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş yaptığı açıklamalarda önemli tespitler yaparak çözümlerini aktardı. Son 10 yıldır iktidarda olan Ak Parti'nin Bayraklı'da sadece yıllar öncesinden devam eden Adliye binasından başka tek bir çivi çakmadığını ileri sürerek, "İktidar Bayraklı'da yatırım asla planlamamıştır. Bayraklı'da bulunan Kaymakamlık İlçe Emniyet ve Nüfusu Müdürlüğü bile kiralık yerlerde hizmet verirken, Altınyol'da Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı yanındaki boş arsayı da Bayraklı Kaymakamlığı'nın elinden alarak yeni bir cezayı Bayraklı insanına yüklemiştir. Yıllardır eski Kaymakamımızın çalışmaları ile bu arsanın planlaması bile yapılmış ama ne hikmetse son dakika burasıda Bayraklı halkının elinden alınmıştır. Kısacası Bayraklı iktidarın üvey evladı bile olamamıştır" dedi.

Bayraklı'da işlerin iyi gitmediğini ilçenin hala kimlik bunalımı yaşadığını, kavgalı ve başarısız bir belediyeciliğin öne çıkmasının üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Mehmet Toptaş, "Bizim başkanlığımızda herkes kanatlarımızın altında huzur ve adaletli bir 5 yıl mutlaka geçirecek" diye konuştu.

Sözlerine devam eden Toptaş, "Hayatta başladığım hiç bir işi yarıda bırakmadığımdan 2009 yılındaki mücadelemizi kendimizi daha da geliştirerek ve ev ödevlerimizi iyi yaparak tam ve hazır bir şekilde Bayraklı insanı ile kucaklaşma, zamanının geldiğini biliyoruz. Kentsel değişimden tutunda, sosyal projelerimize kadar bu ilçe insanını asla mutsuz edecek bir eylemimiz olmayacak. Bizim dönemimizde açık pazar yer asla kalmayacak. Hele hele mahalle aralarında arabesk model pazar yerlerini mutlaka revize ederek, hem bölge insanını hem pazarcı esnafını hem de tüketicilerimizi mutlu edeceğiz." şeklinde konuştu.

ŞİMDİ HESAP ZAMANI

Topbaş, şunları söyledi: "Önümüzdeki yerel seçimlerde Bayraklıda yaşayan her vatandaşımıza bu son 10 yılın mizanını ellerine verip, kendilerine nasıl haksızlık yapıldığını haykıracağız. Bunların biri gider diğeri gelir yine değişen bir şey olmadığına göre Bayraklıda yaşayan herkesi kanatlarının altına alacak duruşta Mehmet Toptaş'a verilen destekle geçmişin de bir hesabını vatandaşım mutlaka kesecektir.

NE CHP NE AKP ÇÖZÜMÜN ADRESİ MHP

Bayraklı'da kötü bir belediyecilik örneği sergileniyor. Bayraklı'da CHP'ye verilen kerhen destek artık bitmiştir. Eğer mevcut belediye başkanı başarılı bir belediye başkanı olsa idi kendi partisinden ona rakip olarak 12 aday çıkmazdı. İzmir Bayrak mitingi ile İzmir'le nasıl buluşmuş ise, zaten milli manevi duyguları çok yüksek olan Bayraklı ilçemiz MHP'yi bağrına basarak Bayraklı Belediyesi'ni MHPli Belediye Başkanı Mehmet Toptaş'a emanet edecektir." - İZMİR

Editör: TE Bilişim