Müftülük konferans salonunda yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Eski Konuralp Belediye Bakanı İbrahim Aykut, Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Yozgat Milletvekili Sadık Durmaz, Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Yığılca belediye Başkan adayı Savaş Öztürk  katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz,
2014 seçimlerine hazırlandığımız şu günlerde Düzce’yi bundan sonra ki geleceğine yön vermek,  Düzce de yaşayan insanların bunları hak etmediğine inandığımız için 30 Martta yeni bir başlangıç yapacağız. Düzceliler ile bir arada olan,  Düzce’den olan herkesi tanıyan,  onlarla beraber yaşayan,   Düzcelileri düşünen,  isteklerini taleplerini bilen bunu bildiği için de Düzcelinin bu yaşam tazına hak etmediğine inanan; bizleri,  sizleri kırmadığı için belediye başkan adayımızı Ömer Küçük’ü aramıza katarak hep beraber Düzce’yi şekillendirmek için bugün startı veriyoruz” dedi.
 
TC’yi savunan , ezanı savunan herkes MHP’ye
Danışmaz’ın ardından konuşma yapmak için kürsüye gelen eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, 2014 seçimleri sadece bir yerel seçim olarak görmemiz lazım diyerek başladığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “  TC’yi savunan, ezanı savunan herkes MHP de siyaset yapabilir. Takım tutar gibi parti tutma dönemi bitmiştir.  Herkes gerçekleri daha objektif biçimde düşünmeli.
 
Her devrin adayı olmak zordur
Bu salonda bulunan herkesle gurur duyuyorum, herkes dik duramaz. Her devrin adamı olmak kolaydır ama, her devrin adayı olmak zordur. Her devirde aday olan bir abimiz var, Ömer Küçük... Ömer abi,  Düzce’nin sevilen çocuğu. Ömer abiye Düzce seni istiyor dedim. Oda ‘biliyorum’ dedi.
 
Düzce’yi seviyoruz.
Sancaklı’nın ardında kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Sadık Durmaz, “ Düzce il başkanlığı tarafından düzenlenen bu programa katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” .diye başladığı konuşmasında,  Bugün buraya MHP belediye başkan adaylarını tanıtmak adı ile toplandık. Dua ile hevesle çıktığımız yolculuk Düzce’de devam ediyor.
Düzceli hemşerilerimizin  umutları yenilenmeli,hedefleri gerçekleştirilmeli ve bu seçimlerde Düzce’nin şansı dönmelidir.Seçimlerde sözlerinde durmayanlara gereken cevabı verin.Doğruluğun dürüstlüğünü görün. Bu kez MHP deyin.  Dava arkadaşlarım Türkiye yolsuzluk iddialarına akılları durduracak skandal gelişmelere sahne olmaktadır. PKK ile müzakere yapıp yolsuzluk yapılmaktadır. AKP iktidarı gayri meşru kazanç kapısı haline gelmiştir.
 
Yolsuzluk her yeri sarmıştır
Yolsuzluk tasması hükümetin boynuna geçmiş başbakan ise çetelerden ve sermaye güçlerinden ve medyadan bahsetmiştir. Ateş bacayı sarmış yolsuzluk dumanı her yeri sarmış ve başbakan ise babamın oğlu olsa bile dinlemem diyor. Evlatlarının gemicikleri ve pırlanta dükkanlarına nasıl ortak oldular bunu Düzcelilere anlatın. Başka yerde şüpheli arama, milli irada diye gizlenme,  siyasi irade yıpratılıyor diye yolsuzluk operasyonunu karartma “ dedi.
 
 
MHP en güvenilir limandır
Sıranın 30 Martta Türkiye’yi başbakan ve hükümetinden kurtarmaya geldi diyen Sadık Durmaz konuşmasını şöyle tamamladı “ İşimiz gücümüz Türk milletini ve Türkiye’yi  yükseltmektir. Olağan görülen kanunsuzlukların panzehiri MHP’dir.MHP fırtınalı denizde ki en güvenli limandır.Biz bu anlayışla 30 Mart 2014 seçimlerine hazırlanıyoruz.AKP  bu seçimde uyarılmalıdır.Kusurları karşılıksız bırakılmamalıdır.AKP inişe geçerse Düzceli esnafımız emeklimiz çiftçimiz kazanacaktır.Bu vesileyle partimizin adayı olarak Ömer Küçük’e başarılar diliyorum “ dedi.
 
Küçük: Yüzde 81 ile Düzce’yi alacağız
Konuşmaların ardından sahneye çıkan MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük yaptığı kısa konuşmada, on bir yıldı  AKP’nin Düzceliye çektirdiği çile var ya, .bundan böyle Düzce’de yepyeni bir Düzce olacak. 30 Marttan sonra  İstanbul’la Ankara’nın arasındaki güçlü bir Düzce’de yeni yılda yaşamayı Allahtan tüm Düzcelilere niyaz ediyorum.
Bir takım dolaplarla  Düzce’nin güzelliklerini bize yaşatmadılar. Onlar 30 Martta yüzde 81 diyorlar ya O yüzde 81’i biz MHP olarak alacağız. Başka kimse değil. Biz bu yeni mahalle yapılan tüm yerlerin oylarına ihtiyacımız var. Seçimi kazanmak için Burada ki tüm oyları almamız gerekiyor. Düzce’yi biz kazanacağız. Tüm içtenlikle Düzceli hemşerilerimin yeni yılını kutluluyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum “ dedi.
 
Konuşmaların ardından kesinleşen belediye başkan adayları sahneye çağrılarak partililere takdim edildi. Akçakoca Başkan Adayı Okan Yanmaz, Gölyaka Adayı Murat Altundal, Gümüşova Ahmet Bostancıoğlu,Yığılca Savaş Öztürk. Düzce ili Beyköy beldesi Ömer Altınok,Düzce Konuralp Beldesi İbrahim Aykut, Dualar edildi,birlik beraberlik mesajları verildi.

Editör: TE Bilişim