~~MHP İstanbul il başkanlığı birinci bölge istişare toplantısına ilgi büyük katılım yoğun oldu.Kartal Atalar mahallesinde düzenlenen sabah kahvaltısına MHP İstanbul milletvekilleri Engin Alan,Durmuş Ali Torlak'ta katıldılar.
 Mahalle muhtarlarının davetli olduğu kahvaltılı toplantıya il yöneticileri ilçe başkanları ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.Salonun hınca hınç dolduğu toplantıda milletvekilleri ülke gündemini değerlendirdi.MHP İstanbul il başkanı Mehmet Bülent Karataş yaptığı konuşmada İstanbul'un her konudaki problemlerine kısa kısa parmak basarak açıklamalarda bulundu.İl başkanının ilgi ve beğeni ile dinlenen konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
 Salonun atmosferi katılımcıların heyecanı artık İstanbul'da bir büyük değişim dalgasını tabandan koptuğunu özlenen tek başına MHP iktidarı için Kutlu yürüyüşün başladığı toplantıda kendini hissettirmiştir. İstanbul kenetleniyor hareket ayağa kalkıyor ve ümitler yeniden yeşeriyor bu hal toplantıya katılanların yüzlerinden adeta okunuyordu.

Editör: TE Bilişim