Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, partisinin İl başkan Yardımcısı Adnan Ertem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

MHP Trabzon Ortahisar adayı Osman Abanoz ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan adayı olarak çalışmalara başladıklarını, Trabzon’un birçok sorununun olduğunu, bunları çözebilmek için birlik beraberliğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Projelerimizle Ortahisar’ı Marka Şehir Yapacağız”

Ortahisar ilçemizde, insan odaklı projelerin hayata geçirilmesi ve daha yaşanabilir bir’ Ortahisar ‘ın oluşturulabilmesi için başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düştüğünü, bu nedenle de sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirten Abanoz. Trabzon’un ve Ortahisar’ı hak ettiği yere sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte getireceğiz. Kurumlar arası diyaloğu sağlayacak bir yapı arzu ediyoruz. Trabzon’u mevcut durumundan çok daha ileriye gidecek potansiyele ve kapasiteye sahiptir. Allah izin verirse önümüzdeki seçimlerde Belediye’yi hizmet için aldığımızda birlikte çalışarak hazırlayacağımız projelere imza atarak, Trabzon’u dolayısı ile Ortahisar’ı hep birlikte arzu edilen ve olması gereken marka şehir yaparız inşallah ,” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu,” geçmişte belediyede yaptığı örnek çalışmalarla, Sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalogları iyi kurabilen ve gönüllü kuruluşlardaki edindiği tecrübe ile seçildiği takdirde iyi hizmet vereceğini düşünüyor, ben kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim