MHP İlkadım İlçe Başkan Adayları Bugün Pazar kahvaltısında Köşebaşı Restaurant’ta biraraya gelerek istişarede bulundular. İlçe Başkan Adayları Hasan Çakıroğlu, Ömer Saraçoğlu ve İsmail Hakkı Durmuş’un yanında İlkadım Eski Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, Mehmet Salih Çolak, Ahmet Gebal ve İlkay Erkan’ın da hazır bulunduğu kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

ADAYLAR ”ÖNCE PARTİM” DEDİLER

MHP’nin Samsun’da başarılı olması ve ilçe kongresi öncesi güçlü bir yapı ve birliktelikle girilmesi yönünde fikir alış verişinde bulunan adaylar ”Önce partim” diyerek adeta dosta düşmana mesaj verdiler. Bu istişarelerin devam edeceğini ve partinin ileri gelen üst düzey insanlarına yakın bir zamanda yemek organizasyonu yapma kararı alan adaylar;”Önümüzde çok önemli bir genel seçim süreci var. Şimdi nefis yapma zamanı değil, MHP’yi kim ileriye taşıyacaksa o yürekleri nefer yapma zamanıdır” dediler.

”KAYBEDECEK ÜLKÜDAŞIMIZ YOK”

Partide kısır çekişmelerin, ”sen-ben” kavgalarının bitmesi gerektiğini belirten adaylar sözlerini şöyle tamamladılar;”Yıllarca bu partide şu ya da bu nedenlerden dolayı kırılmış, küstürülmüş, itilmiş ya da sırt çevrilmiş çok önemli dava adamlarımız var. Hepsine ulaşıp gönül alacağız. Hiç bir aday ön yargıyla hareket etmeyeceği gibi, MHP’li değerlerimizi bu partiye yeniden kazandıracağız. Kaybedecek tek bir ülküdaşımız olmadığı gibi artık kazanmaya ve yuvalarına çağırmaya başlayacağız” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim