HAYAT HAKKI TANIMIYORLAR
Bu çağrısının Bafra’da Milliyetçi harekette dirilişedir diyerek sözlerine başlayan Seven, ”Bafra da geçmişte az da olsa siyasette yer aldım. Şu anda siyasetten ne uzak ne de yakınım. Yaklaşan Bafra İlçe başkanlığı seçimlerinde mevcut ilçe başkanı adaylığını açıklayan ve aday olmayı düşünen çok değerli dava arkadaşlarım var. Bafra da mevcut yönetimin içinde çok değerli dava adamları olmakla birlikte kendisinden başka hiç kimseye hayat hakkı tanımayan, daha kaybedilen seçimlerin istişaresini yapamayan, Bafrada büyük buluşmayı sağlayacağına kendisi dahi inanmayan anlayışın karşısında İlçe başkanlığına hazırlanan arkadaşlara çağrımdır.” dedi. 

ASKER DELEGEYLE OLMAZ
Bafra İlçe Başkanını asker delege yapmakla eleştiren Seven, ”İlçe başkanı koskoca Bafrada 110 tane üye yapabiliyor AKP üye sayısı 20 bin. Tabiki üyelerde delege yapabildiğinde asker delege. Gerisini siz düşünün. Bafranın önünün açılabilmesi için her kesin taşın altına elini koyarak Hareketin çok değerli insanlarının tepeden tırnağa kim varsa Bütün Ülkücüleri biraraya getirerek geniş istişarelerle Ülkücü Hareketin önünün açılması gerekliliğine inanmaktayım. Bafranın çok değerli dava mensuplarının nefis yapmadan el ele kol kola vererek, geçmişteki bireysel sorunları bir kenera atarak tabutlukları, cezaevlerini, Ülkücü şehitleri hatırlayarak hareket etmelidir” diye konuştu.

BİRLİK İÇİNDE OLUNMALI
Seven sözlerine şöyle devam etti, ”Hüseyin KURUMAHMUTOĞLUNU, İsmail YÜKSELİ, Nurettin ASANI, Sami ÇOTUROĞLUNU, Kemal YALÇINI. ve diğer ülkücü şehitleri. Ortak akılda bir araya gelerek ülkeninde bu zor dönemlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne daha fazla ihtiyaç duyulan hassas süreçte çağrım bütün dava adamlarınadır. ADAY OLACAK ARKADAŞLARIN MEVCUTUN DIŞINDA ÇOK DEĞERLİ CEZAEVİ YATMIŞ, ÖMRÜNÜ BU HAREKETTE VAKFETMİŞ, OCAK BAŞKANLIĞI YAPMIŞ, İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ ADAY ARKADAŞLAR BLOK HAREKET ETMEDİKTEN SONRA NEFİS YAPMADAN TEK BİR ADAY ÜZERİNDE UZLAŞMADAN AFFINIZA SIĞINARAK BAŞARILI OLMA ŞANSINIZIN AYRI AYRI OLURSANIZ İLÇE BAŞKANLIĞI HAYAL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.” şeklinde konuştu. 

ŞİMDİ AYAĞA KALKMA ZAMANI
Seven, tek bir aday üzerinde uzlaşma sağlandığı takdirde başarılı bir sonuca imza atılacağını söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: ”Tek bir aday üzerinde uzlaşarak başarılı olunacağı kanaati içindeyim. Bir olalım iri olalım diri olalım.Ben şahsım adına hiç bir beklentim olmadan bu oluşum için her şeyi yapmaya hazırım…Eski belediye başkanı, Eski ilçe başkanları,Ocak, Vakıf,Sendika başkanları, hareketin aksakallıları,7 den 70 şe herkesle istişare yapılarak, Bafra da Büyük Buluşma ancak böyle sağlanabilir.Gün benim veya senin haklı olma zamanı değil… Gelin Canlar bir olalım.Şimdi zamanı Tam zamanı. Selam ve duayla kalın.

Editör: TE Bilişim