BU PARTİYE SAYGISIZLIK YAPILIYOR

Partinin iradesine saygı göstermeyenlerin kendilerininde saygı göremeyeceğini belirten Süleymanoğlu,”Partinin içerisinde oyu MHP’ye gelmemiş ve Ak Parti’ye oy atmış delegeler var. Bafra’da bu delegeler ile seçim yapılamaz. Bu partinin bir iradesi vardır. MHP diğer partiler gibi değildir. Bu partinin bir tabanı vardır. Milliyetçi Harekete ve Ülkücü Harekete yakışan delegeler olduğunda kimi seçerlerse seçsinler başımızın tacıdır ve kim seçilirse alkışlarım. Eskisi gibi buradan delege listesi yapıpta Samsun’a giderken yolda o listeye adamlar koyup onu Samsun’da onaylatıp ondan sonra gelip burada bu parti ile uzaktan ve yakından alakası olmayan adamlarla seçim kazanmakla siyaset olmaz” dedi.

ÜLKÜCÜLER BUNLARI HAK ETMİYOR

MHP’nin kalesi olan Bafra’da partinin geldiği noktanın ortada olduğunu ve bu partiyi küçültmenin kimsenin hakkı olmadığını ifade eden Süleymanoğlu,”Milliyetçi Hareket Partisinin Bafra’da geldiği nokta ortada. Kurumlar arasında birlik beraberlik yok. Bir de Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışmayan çok şeyler yapılıyor. Mesela adam kayırma, insanlar arasında ayrışma yaratıyorsun. Sürekli aynı insanlarla 3 yere bayramlaşmaya gidiyorsun. Böyle bayramlaşma mı olurmuş? Parti binasında ya da ocak binasında bütün kurumlar toplanır herkes de oraya gelir ve bayram böyle kutlanır veya bir yer tesbit edilir festival havasında bayramlaşma yapılır. MHP böyle şeyleri Bafra’da ilk kez yaşıyor.” diye konuştu.

ŞEYTANİ PLANLARLA SİYASET OLMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı seçildiği takdirde önce partiye ve ülkücü camiaya samimiyeti getireceğini dile getiren Süleymanoğlu sözlerini şöyle tamamladı,”Bence şu anda Bafra’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanda rakibi yok ama biz seksen parça olduk. Partinin acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Bu da samimi olmaktan geçiyor. Ülkücülerin karakteri şudur, ” Her zaman güçlü yönetim”. Ben güçlü bir yönetim ile konuşulup anlaşılarak sorunların çözüleceğini biliyorum. Yöneticilerin görevi hizmet etmektir fakat senin düşüncen başka şeyler ise git görevini başka yerde yap. Gelip bizim içimizde şeytani planlarını uygulamaya kalkma. Şeytani değil, rahmani olun.”

Editör: TE Bilişim