Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yardıma muhtaç öğrencilere verilmek üzere 300 tane triko kazak teslim eden İyi Parti Saruhanlı İlçe başkan yardımcısı Özgen Tonay Mete, her zaman eğitim öğretime destek olacaklarını söyledi. Başkan yardımcısı Ahmet göçmen, Başkan yardımcısı Özgen Tonay Mete, ilçe sekreteri Ertunç abay, adem karakaya ilçe gençlik kolları başkanı kazakların teslimi sırasında hazır bulundu.

“Üzerimize düşen görevleri her zaman yapmaya hazırız”

Yazlık triko kazakları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık’ın odasında görüşme gerçekleştiren Başkan yardımcısı Özgen Tonay Mete, “Saruhanlıda eğitim öğretime çocuklarımıza destek olmak amacıyla aldığımız 300 tane yazlık kazağı Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Mili eğitim müdürü Mehmet ışık’la eğitim öğretime daha fazla nasıl destek olabileceğimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Karşılıklı neler yapabileceğimizi konuştuk. Hayırseverlerin eğitim camiasına nasıl katkıları olabilir, bu konuda fikir alışverişinde bulunduk. Üzerimize düşen görevleri her zaman yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Her zaman işbirliği içinde olma kararı aldık. İyi parti olarak bundan sonra ihtiyacı olan öğrencilerin yanında olacağımızı belirttik” dedi.

“İhtiyaç sahiplerine ulaştıracağız”

İyi Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığına bu davranışlarından dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, eğitim öğretime herkesin katkısı olmasının kendilerine mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi, “Saruhanlıda öğrencilerimizin arasında mutlaka maddi durumları zayıf olan öğrencilerimiz vardır. Bunları yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimizi tespit ederek hepsine ulaştıracağız. Eğitim öğretime destek oldukları için iyi parti ilçe yönetimine teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim