HEYECAN DORUKTA
Pazar günü İstanbul'da yapılacak SADEF olağan kongresi öncesi heyecan dorukta. Başkan adaylarından Mete Koca kongreye 2 gün kala önemli açıklamalarda bulundu. Koca;'Samsunlu hemşehrilerime hizmet etmekten başka bir şey düşünmüyorum. SAYSİAD başkanlığımda güzel başarılara imza attık. Şimdi bu tecrübe ve birikimlerimi SADEF'te Samsunlu hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.' dedi.

DESTEK BEKLİYORUM
Samsun'un hemşehri derneklerinde Türkiye'nin en önemli sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini belirten Koca;'Samsun her zaman bizim sevdamız, Samsunlular ise gururumuz olmuştur. Bu birlikteliği sağlamak ve SADEF'i İstanbul'da öncü ve başarılı bir STK yapabilmek için aday oldum. Şimdi tüm hemşehrilerimden pazar günü yapılacak olan seçimlerde desteklerini bekliyorum.' diye konuştu. 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Başkanlığı kazandığı takdir de kapısının herkese açık olacağını ve kimseyi ötekileştirmeyeceğini sözlerine ekleyen Koca, 'Biz İstanbul'da ve Türkiye'nin dört bir köşesinde çok büyük bir aileyiz. Benim ilk icraatım bu büyük aileyi tek çatı altında toplayıp, Samsunluların sesini İstanbul'dan tüm Türkiye'ye hatta Avrupa'ya duyurmak olacaktır. Güçlü bir kadro kurduk. İcraatlarımızla konuşağız.' diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Dernekler Federasyonu 6. Olağan Kongresi

15.10.2017 Pazar Günü Saat 11:00-17:00 Arası Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda Yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim