Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, Turgutlu'da yaptıkları çalışmaları aktaran Ergün, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda bankası, çocuklar için kültür ve sanat merkezi yaptıklarını söyledi .

Ergün, şunaları söyledi"Biz Turgutlu'da çok hizmet yaptık. Gençlik Merkezi ve MABEM binamızı hizmete açtık. Köprüsü olmayan köylerimize köprüler, Parke taşı döşemeleri ve altyapısı bulunmayan mahallelerimize hizmetleri götürdük. Helali hoş olsun.

Güzel bir otopark ve pazar yeri kazandırdık. Prestij caddelerinin yapılmasıyla Turgutlu değişiyor, gelişiyor ve bu gelişim fazlasıyla devam ediyor. Tabii ki serzenişler var bu süreçte. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Ben bu süreçleri Manisa merkezde yaptığımız diğer hizmetler de hep yaşadım. Biraz kaba olacak bol bol küfürler yedik.

Ama sonuçta insanlarımızın bu hizmetleri tamamladığınızda bizlere fazlasıyla teşekkürlerini ileterek Allah razı olsun dediler. İnşallah Turgutlu'da da en kısa süre içerisinde bu caddelerimizin de artık insanlarımızın ailelerimizin, genç kızlarımızın, evlatlarımızın çocuklarımızın sokaklarda gece saat 01.00’de dahi gezebildikleri bir Turgutlu’yu tahmin edebiliyorum ki bu bahardan sonra yaz akşamlarında inşallah hep beraber yaşayacağız.” dedi. 

Editör: TE Bilişim