İYİ Parti İstanbul İl Başkanına Bakırköy’de cadde ortasında bir kişi tokat attı.

Tabii kaba kuvvet kullanarak bir eylem yapmak bir insani davranış değil. Kabul edilmesi mümkün değil. Kısa bir günde saldırgan cezasını almalı.

Eğer arkasında başka bir spekülatif manipülasyon yoksa, adi bir saldırı ise veya şahsi bir husumet sonucu bir saldırı ise ayrı bakmak lazım.

Ama bir kurgu ise yapılan eylemden siyasi bir çıkar, toplumsal bir yönelim veya yıllardır ülkemiz insanına yedirilen bir mağduriyet algısı için yapılmışsa veya yaptırılmışsa ayrı değerlendirmek lazım.

Cadde ortasında tokat atma olayının üstüne herkesten önce FETÖ’cü sosyal medya sitelerinin atlaması ve tokatlama olayını Ümit Özdağ ile ilişkilendirmeye çalışması, toplumumuzun aklını karıştırmış ve yapılan olayın İl Başkanı- FETÖ ikilisinin bir toplumsal manipülasyon çabası gibi görülmesine sebep olmuştur.

İl başkanını tokatlayan sanığın savcılığa verdiği ifade, FETÖ’cü sosyal medya sitelerindeki Ümit hocaya saldırıların aynısı olması da bu ikilinin toplumu kandırma ihtimalini güçlendirmektedir.

Ümit Özdağ, tokatlanan İstanbul İl Başkanının partisinden istifa edip “Ayyıldız Hareketi” adıyla bir siyasal hareket başlatmış. Bu hareket toplumda karşılık bulmuş ve çok daha karşılık bulacağı görülüyor.

Ümit hoca kurduğu hareketi önümüzdeki perşembe günü yani 26 Ağustos 2021 de siyasal parti olarak kuracağını açıkladı.

Yani İYİ Parti il başkanının tokatlanmasından 4 gün sonra Ümit Özdağ partisinin kuruluş dilekçesini bakanlığa verecek ve İYİ Parti’den yoğun istifaların olduğu da istifa edenler tarafından paylaşılıyor.

Ümit hocanın partisini kuracağını açıkladığı günden 4 gün önce böyle bir saldırının yaptırılmış olması tesadüf müdür?

Saldırının yapılmasından on beş dakika sonra, FETÖ’cü internet sitelerinin saldırıyla Ümit Özdağ hocayı canhıraş bir şekilde ilişkilendirmeye çalışması bir tesadüf müdür?

Sahibi İngiltere’de yaşayan Halk TV’nin tokatlama olayının ertesi günü olayla Ümit Özdağ hocayı ilişkilendirmeye çalışması bir tesadüf müdür?

Milletimiz yeni kumpaslarla, yeni sahte kahraman üretimleriyle, yeni devşirmelerle karşı karşıyadır.

Bir proje sahnelenmektedir.

Sahnelenen proje eskisine çok benzemektedir.

Sürekli tekrarlanan bu emperyalist oyunlara karşı artık uyanalım lütfen.

Valilik korumalarını geri aldırmışmış.

İddia o ki şoförü İBB’den maaş alırmış.

Dünyanın en büyük şirketinde müdürlük yapmış bir kişi kendisine koruma tutar zaten.

Başka iddia o ki Bodrum Gündoğan’daki ultra lüks malikanelerinin sadece kapısında 5 güvenlik görevlisi bulunuyor.

Ama mağduriyet algısı bizde iş yapıyor.

Buldular milletin yumuşak karnını…