Yıldıray Çiçek Ortadoğu Gazetesinde yayınlanan uzun sayılabilecek  "Veda" yazısında  neden ayrıldığını yuvarlak sözlerle açıklamaya çalışması gözlerden kaçmadı.

Kızıyla ve eşiyle ilgilenmek için ayrıldığını vurgulayan Çiçek, ayrıca "Liderimizin emrinde, görevimin başındayım." diyerek kafaların daha da karışmasına sebep oldu.

O uzun yazıyı 3 bin tirajlı gazetenin günlük tekili 4 binin geçmeyen sitesinde bulabilirsiniz.

Mehmet Müftüoğlu Ortadoğu'dan kovuldu mu?

3 bin tirajlı gazetenin başarılı Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu'de Ortadoğu Gazetesinden ayrıldığını sosyal medya hesabından bir veda yazısı duyurdu.

Mehmet Müftüoğlu'nun birçok isme teşekkür etmesinin yanısıra MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi anmaması "kovuldu" olarak  algılanmasına sebep oldu.

Mehmet Müftüoğlu'nun veda yazısı şu şekilde;

"21 yıldır çalıştığım, her türlü zorluğa, imkansızlığa göğüs gerdiğim, acı tatlı anılarla adeta bedenim ve ruhumla özdeşleşen çok sevdiğim Ortadoğu Gazetesi ile bugün itibariyle yollarımızın ayrıldığını üzülerek paylaşmak istiyorum. Başta gazetenin sahibi merhum Zeki Saraçoğlu’na yüce Allah’tan rahmet dilerken, gazetenin yayın hayatına devam etmesine vesile olan eşi Belkıs Saraçoğlu’na, cefakar ve emektar Genel Koordinatör Meryem Bozdağı’na, Genel Yayın Yönetmeni Tarık Tavadoğlu’na Ankara temsilcisi Orhan Karataş’a ve adını buradan sayamadığım bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. En önemlisi de bize güvenen sadık okurlarımıza minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum.  Kimse ile hiç bir şahsi meselem olmamakla birlikte Yazı İşleri Müdürü olarak sorumluluk taşıdığım süre içinde üzdüğüm, kırdığım kişiler varsa özür diliyorum. Benim hakkım varsa helal ediyorum. Lütfen sizde helal edin. Sağolun varolun, Allah’a emanet olun."

Mamacı, Şükrü Alnıaçık koltuk peşinde

Öte yandan "Elalem deveyi hamuduyla yutmuş, biz bir dilim ekmek yiyeceğiz bırak da o kadar olsun."  diyerek seviyesizliğini ve ahlaksızlığını gözler önüne seren Ortadoğu yazarı Şükrü Alnıaçık yine mama peşinde.

Ortadoğu gazetesinden yazısı kaldırıldığı halde hala "mama" bekleyen yazarımsı şahıs ağzını bozarak sosyal medya hesabından @odatv @Haberinizcomtr @krtkulturtv @habererk @mynet @caglarcilara @yasarokuyan @ulusalkanal isimleri etiketleyerek hakaret etti.

Bunun sebebinin süper gazete Ortadoğu'da bir yer kapmak için sinyal çaktığı olarak düşünüldü.

Bizim bildiğimiz Devlet Bahçeli, zeka seviyesi sınırların altında olan biri ile asla çalışmaz.

Onun için Şükrü mamayı başka yerlerde ara...

Şükrü'nün paylaşımı ise şu şekilde, bakalım hakim karşısında da aynı cesareti gösterebilecek mi?

"İşte bizim sarayımız, işte bu da ekmeğimiz!.. 
Parolası tekbir; işareti "Allahuekber!.." 
Hadi dağılın şimdi patron beslemesi it oğlu itler!.."


 

Editör: TE Bilişim