Ülkücüler, İYİ Parti kuruluş aşamasında her ne kadar aktif görevler aldılarsa da ya pasifize edildiler, yada tamamen dışlandılar. 

Sırf "Ülküler, İYİ Parti içerisinde" diye bilmek adına Koray Aydın ve benzeri siyasiler parti içerisinde tutulmaya ve hatta aktif görevde kalmaya devam ettiler.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin "Yuvaya dönün" çağrısını engellemek için İYİ Parti 4. Olağanüstü kurultayında Koray Aydın bir çok delegene daha az oy almasına rağmen görevinde kalmaya devam etti.

ABD SEVDALISI KURUCULAR KURULU ÜYESİ

Neocon'ların desteklediği Denge ve Denetleme Ağı'nın temsilcisi Selda Tandoğan Demirel, Akşener'e başdanışman olmuştu.

Önce Sorosun Turuncu devrimlerinin finansörü CIA bağlantılı NED destekli Denge Denetleme Ağı'nın önemli ismi Selda Tandoğan Demirel partiye katıldı.

Denge ve Denetleme Ağı'nın arkasında, Turuncu devrimlerin motor gücü olarak bilinen National Endowment for Democracy (NED) adlı kuruluş var.

SELDA TANDOĞAN DEŞİFRE OLUNCA PANİK OLDULAR

NED, George Soros gibi gelişmekte olan ülkelerin sivil toplum kuruluşlarına finans desteği verip, toplum mühendisliği yapıyor. NED'in Denge Denetleme Ağına aktardığı para, yıllık ortalama bir milyon dolar civarında.

 Aynı merkez, FETÖ'cü Taraf Gazetesi'nin de finansörleri arasındaydı.

Dahası İyi Parti de zaten, kuruluş ilkelerini kaleme alırken açıkça, "Denge ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak" ifadesiyle projenin siyasi ayağı olduğunu kayıtlara geçmişti.

 Selda Tandoğan Demirel'in deşifre olmasıyla birlikte partide bir panik hali yaşandı.

 Zira ithal başdanışmanın nereye hizmet ettiği Türk milliyetçilerine anlatılamayacaktı.

 Ümit Özdağ çıktı ve 'bu hanımın partimizle ilgisi yoktur' diye açıklama yapmıştı.

ÇERKEZLİĞİN ALTINDAN AMERİKANCILAR ÇIKTI

İyi Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Seymen'in bölücülük noktasında bir Çerkez milliyetçisi olduğu ortaya çıktı.
Hasan Seymen "Neden Denge Denetleme Ağı'na" katıldıklarını anlattığı videoda şunları söyledi "Kafkas Dernekleri Federasyonu olarak bizde Çerkez'ler adına özellikle cumhuriyetin kuruluşundan itibaren gördüğümüz asimilasyon politikalarının sonuçlarını yaşayan insanlar olarak, birinci sınıf vatandaş olarak yaşan insanlar olabilmek, herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olması, herkesin eşit şekilde kullanabilmesi adına isteklerimizi TBMM'ye bildirdik" dedi.

Denge ve Denetleme Ağı 22 Kasım 2014'te Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Joe Biden ile bir araya gelmişti.

Katılımcılar arasında Hasan Seymen'de yer almış “Sayın Başkan Yardımcısının gittiği ülkelerde farklı görüşleri temsil eden sivil toplum örgütleri ile görüşmesi tam da bizim amacımıza denk düşüyor. Bizler de Denge ve Denetleme Ağı olarak karar vericilerle daha sık bir araya gelmeyi ve karar verme süreçlerine sivil toplumun katılımı idealini savunuyoruz. Başkan Yardımcısına Ağımızın; farklı görüşlerin ifadesini bulduğu, ancak günün sonunda denge ve denetlemede uzlaştığımız bir ortam olduğunu, bu nedenle de sloganımızı ‘Farklı Düşünüyoruz Bir Arada Çözüyoruz’ şeklinde belirlediğimizi aktardık." demişti.

Aynı toplantıya Selda Tandoğan Demirel'de katılmış “Herkes Başkan Yardımcısı Biden ile ne görüştüğümüzü merak ediyor, bu görüşme elbette çok önemli; ancak Biden’a da herkese bugüne dek ne söylediysek ve söyleyeceksek aynı şeyi söyledik: Güçlü bir “denge ve denetleme” sistemi sayesinde hukukun üstünlüğüne dayanan, yönetimin hesap verdiği, hak ve özgürlüklerimizin garanti altına alındığı, çoğulcu bir Türkiye’de yaşamak için bir aradayız!” demişti.

PKK VE APO SEVER İYİ PARTİ SİYASİ İŞLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SALİM ENSARİOĞLU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in A Takımına Siyasi işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak giren Salim Ensarioğlu'nun Bebek katili Öcalan’ı Tv çıkarmak istediği ortaya çıktı.

TGRT Haberde yayınlanan ve Yusuf Ziya Orhan'ın sunduğu programa Eski Devlet Bakanı sıfatı ile Salim Ensarioğlu konuk oldu.

Salim Ensarioğlu programda bol bol Apo propagandası yaparak dikkatleri üzerine çekti.

İYİ Parti'li Salim Ensarioğlu programda şunları söyledi; "PKK'nın hala kandil devrede orada bir sıkıntı var yani Öcalan devrede olmalı ve tek kişi olarak konuşmalı bugün bu işi sırtlayan Sayın Cumhurbaşkanımız 2005'te "Kürt meselesi vardır ve bizim eserimiz" demiştir ve başlamış bu olay.
 Abdullah Öcalan da aynı şekilde bu sürece ilk baştan beri bu sürece  destek veriyor bu arada KCK'nın Kandil'in biraz susması uzak durması lazım yani.
 Sivil otorite KCK Abdullah Öcalan'ı ben başından beri söylüyorum ayda 1 defa 2 defa veya iki ayda bir kere neyse televizyona çıkıp bu konuda açıklamalarını net yapmalı yok işte vapur gitti yolda kaza oldu denizde  sıkıntı oldu geri geldi yok şöyle gitti, hayır kendisi çıksın hesap versin çünkü.
HDP'ye oy veren insanların yüzde 99 buçuğu ona inanarak veriyor evet ben değil o çözer diyorum. Çözecek kişi odur ve ona destek vermek lazım ona hatta biraz bölgede oradaki yerde rahatlatmak lazım.
Bir sekreterya mı olur öbürü  atlatmak lazım ve televizyona çıkartmak lazım.
Burada Kandil biraz geri durmalıdır, yani biz burada bir barış'ın ilk adımı Abdullah Öcalan'ın yerinin rahatlatması yani bir yere hapis olur olduğu yerde rahatlama olur ve dilek mesajları ona gelmesi, yani devleti yapması gereken ilk adım ve bunun yanında KCK'lılar  bırakılmıştır bazı adımlar atılmıştır."

PROGRAMIN TAMAMI

Bu kadar tesadüf olur mu?
 

Editör: TE Bilişim