Değerli okuyucularım, Türkiye bir haftadır cayır cayır yanıyor.

Saray'da 13 uçak var ama yangın söndürmeye uçak yok.

THY'nin hurda denilen ama uzmanlarca az bir bakımla faaliyete geçecek olan uçakları da biliyoruz görüntüleri de ortada.

THY'yi terbiye ederiz diyerek yangın söndürme uçakları orada duruyor ve görüntülendi. Bu daha vahim zihniyettir. Ama hurda onlar denilerek yalan söyleniyor çünkü bir yangın söndürme uçağı 2019 yılında Teknofest'te gösteri yapmış. Youtube'ye yazın izleyin bu görüntüleri.

***

Eskiden belediyelerinin yangın söndürme uçağı alma yetkisi vardı. Sonradan bu yetki ellerinden alındı. Hatta Kadir Topbaş dönemindeki bir uçak Gürcistan'a gitti ve yangına müdahalede bulundu. Ben yapamıyorum sen de yapamazsın kafası.

Saray AKP iktidarı budur işte. Çünkü büyükşehir belediyelerinin çoğu Millet İttifakı'na geçti. Yangını da onlar söndürürse oyları onlar kapar zihniyeti AKP Saray zihniyeti.

Tıpkı pandemide hesaplarına el konulduğu gibi.

***

Saray'da uçaklar varken THY uçakları yatıyorken vatandaşın canı yandı Türkiye cayır cayır yandı.

Orası milletin Saray'ı Tayyip gitse bile Saray kalacak, ABD'nin Beyaz Saray'ı varsa bizim de Ak Saray var diyen Saray AKP trolleri içiniz rahat mı?

Yukarıdaki sözleri söyleyenler ABD Saray'ı ile yarışıyoruz da ABD'nin yangınlara müdahalesine gelince onlar güçlü bizim gücümüz yok diyorsunuz.

Maalesef bu saçma sözleri sizlere söyletmek zorunda kalan kafa biatçı kafanızdır. Her konuda Tayyip Erdoğan'ı desteklemek zorunda değilsiniz ki.

Veya her yaptığını adeta bir tarikat müridi gibi veya Fethullah'ın sümüklü mendilini yiyen ruh hastası gibi savunmak zorunda değilsiniz ki.

Ne farkınız kalıyor sümüklü mendili yiyen biatçı kafasını FETÖ'ye teslim etmişle ha?