Zafer Partisi Nilüfer İlçe  Başkanı Işıl Esgin,  ilçe yönetimi ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret etti. Ziyarette Nilüfer Belediyesinin yeni projeleri görüşüldü.

Işıl Esgin'in ziyaretine ilçe yönetiminden Dilek Yılmaz Çam, Gürsel Çalışkan ve Sevda Ağyar da katıldı. Zafer Partisi Nilüfer yönetimini Turgay Erdem ve Başkan yardımcısı Remzi Çınar karşıladı.

Nilüfer İlçesi'nin temel sorunları ve çözümlerinin de görüşüldüğü ziyarette, Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, Başkan Turgay Erdem'e gençlerin Nilüfer ile ilgili isteklerini iletti. Nilüfer'in Zaferli gençlerinin geliştirdikleri projeleri bir sonraki ziyarette onların sunumuyla anlatıp, birlikte ilerletebileceklerini de ifade eden Esgin ve yönetimi, ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Işıl Esgin, Başkan Turgay'a Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın "Saray Rejiminin Çöküşü Ve Türkiye'nin Yükselişi" kitabını armağan etti.

Işıl Esgin, Afyon dönüşünde protokol ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, stand çalışmalarını da hızlandıracaklarını söyledi.

Editör: Yadigar Hanım