Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elazığlı Bekir Şahin, Elazığ’da parti teşkilatlanmasına başladıklarını ifade etti.

Partilerinin Atatürk ve Türk Milliyetçisi bir parti olduğunu ifade eden şahin, hedeflerini anlattı.

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılığına Elazığlı Bekir Şahin Getirildi.

Şuana kadar 44 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Zafer Partisi’nin Elazığ’da da teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Bekir Şahin, amaçlarının partileriyle birlikte Elazığ’ı ve Türkiye’yi eski güzel günlerine kavuşturmak olduğunu söyleyerek; “2 gündür Elazığ’da altyapı çalışmalarına başladık. Amacımız Elazığ’ı eski günlerine, kendi kültürüne Türkiye’de olduğu gibi. Türkiye’yi de şunu söylüyoruz, Türk milletine Türkiye’yi geri vereceğiz. Burada da Elazığlıya Elazığ kültürünü ve gelişmiş bir Elazığ’ı geri vereceğiz iddiasıyla siyaset yapacağız. bu konuda iddialıyız ve Elazığlı olmaktan da gururluyum Elazığlıların bize destek olmasını çok arzu ediyorum.” Dedi.

Zafer Partisi’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı Atatürk ve Türk Milliyetçisi bir parti olduğuna vurgu yapan Şahin, iktidara geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlatarak; “bugün ilk amaçlarımızdan birisi Türkiye üzerinde uygulanan büyük oyunlar bu Suriyeli göçmenlerle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalardır. Savaştan kaçan insanlara tabiki yardımcı olacağız ama orada savaş bitti buna inanıyoruz. Esat’la görüşüp Rusya ve Türkiye’nin koordinesinde bu insanları kendi ülkelerine döndürüp bizimde bu zamana kadar harcadığımız 90. 8 milyar dolar paranın artık ekonomiye kazandırılması için ilk çalışmalarımızdan birisidir. Çok hızlıyız 3 ayda 44 ilde il başkanlığı kurmak kolay değil o yüzden çok mutluyuz. Biz kavramları ortadan kaldırmak istiyoruz. Bizim dünyanın kabul ettiği bir liderimiz var Mustafa Kemal Atatürk. Biz onun vizyonunu uygulayacak bir parti programı hazırladık biz Türk Milliyetçisiyiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim