Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ın Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından görevden alındığı iddialarına son noktayı genel merkez koydu. Partiden yapılan açıklamada Vedat Çalık’ın görevden alındığı ve yerine geçici olarak iş insanı Ersin Özyılmaz’ın atandığı belirtildi.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık’ın geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından görevden alındığı konuşulmuş, Çalık, yaptığı açıklama ile iddianın gerçeği yansıtmadığını söylemişti.  Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Merkezi, olaya netlik kazandıran bir açıklama yaptı.

Açıklamada Vedat Çalık’ın görevden alındığı ve yerine geçici olarak iş insanı Ersin Özyılmaz’ın atandığı belirtilerek, “Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'ın tasarrufu ile görevden alınan Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ın yerine kongreye kadar geçici olarak iş insanı Ersin Özyılmaz atanmıştır. İl Teşkilatımız kongresini Ağustos ayının 2. haftası gerçekleştirip delegelerimizin taktiri ile yeni il başkanını seçecektir” ifadelerine yer verildi. 

İşte Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Teşkilat İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak imzalı o atama yazısı:

Editör: Yadigar Hanım