Katılan konukların arasında, Zafer Partisi  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu,İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan,Ümraniye mahalle muhtarları,Belediye Meclis üyeleri ve parti temsilcileri vardı.

Zafer Partisi, Ümraniye Belediye başkan adayı Jülide Sarıkaya Kurdoğlu,'' 24 yıldır Ümraniye'deyim.Bütün sorunları en ince ayrıntılarına kadarbiliyorum ve araştırıyorum.Ümraniye'nin en önemli sorunlarından biri deprem diğeri uyuşturucu olduğunu  söylemek isterim.Depremde risk altında olan evlerin bir an önce yenilenmesi gerekiyor. Ümraniye'nin yaşam kalitesinin artırılması gerektiğini, sığınmacıların sayısının çok olduğunu  bu yüzdende düşen yaşam kalitesinin  biz seçildikten sonra halkımızla beraber en kısa sürede el ele vererek  başaracağımıza inanıyorum''dedi.

zafer2-2

İstanbul’un En Büyük Problemi Mülteci Sorunu

Zafer Partisi İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu, seçilmesi durumunda gerçekleştirecekleri konusunda önemli taahhütlerde bulundu. Karamahmutoğlu, özellikle mülteci sorunlarına vurgu yaparak, aday olduklarını bu sorunları çözmek için olduğunu belirtti. İstanbul’da yaşayan yaklaşık dört buçuk milyon sığınmacı ve göçmenin sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti. Karamahmutoğlu, mülteci sorunlarını sadece Zafer Partisi’nin gündeme getirdiğini ve çözüm sözü verdiklerini vurgulayarak, bu konuda öncü olacaklarını belirtti.

Zafer Partisi’nin Seçim Hedefi: Mülteci Sorunlarını Çözmek

AKP'ye ilk destek DEM'den geldi AKP'ye ilk destek DEM'den geldi

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan, Suriyeli ve mülteci sorunlarına odaklanacaklarını ve bu insanları ülkelerine göndereceklerini açıkladı. Erhan, anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilemez olduğunu vurgulayarak, bayrağa saygısızlık edenlerle mücadele edeceklerini belirtti. Kendisi bir asker emeklisi olarak, ülke için fedakarlık yaptığını ifade eden Erhan, hastaneye gittiğinde Suriyelilere öncelik tanındığını ve bu durumu anayasaya aykırı olarak değerlendirerek eleştirdi.

zafer3-1

Zafer Partisi, Ümraniye Belediye başkan adayı Jülide Sarıkaya Kurdoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

Bugün Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak, daha önce ziyaret ederek mahallelerimizle ilgili sorunlarını dinlediğimiz muhtarlarımızla, yerel basın mensuplarımızın da katıldığı bir kahvaltı organizasyonu düzenledik, dinlediğimiz sorunlar için yaptığımız çalışmaları ve çözüm önerilerimizi paylaştık, Ümraniyenin Zaferi için ZaferBelediyeciliğini tanıttık. Bugün bizi yalnız bırakmayan ve İstanbul’umuzu Zafer’e taşıyacak Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın

AzmiKaramahmut ve İl Başkanımız Sayın Erdoğan Erhan, Beylere ve tabiki emekleri çok büyük olan ÜmraniyeZafer' e çok teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Ekran görüntüsü 2024-01-21 104135

zafer1-3

Editör: Habererk Haber Merkezi