Habererk / Haber Merkezi

Habertürk TV’de Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’la girdiği tartışma ile gündeme gelen gazeteci Nagehan Alçı’nın bugünkü yazısı büyük tepki çekti.

Nagehan Alçı Habertürk’te, “Ümit Özdağ tarafından hedef gösterilmek benim için onurdur” başlıklı tepki çeken yazısında Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ne iftiralar attı.

Nagehan Alçı Zafer Partisi için, “Batılı anlamda aşırı sağ ideolojiyi bire bir tercüme eden, temel politikası göçmenlere düşmanlık olan Neo-Nazi bir parti” ifadelerini kullandı.

Özdağ’a “dar tabanından alkış almak için kendisini kullanmaması tavsiyesinde” bulunan Alçı, “Gerçi temsil ettiği Neo-Nazi çizgiye bir anti-tez olarak gösterilmekten gurur duyarım ama daha yolun başında bir köşe yazarı ile polemikten PR çalışması çıkarma derdinde ise siyasette işi zor bence” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ SIRA BİZ DE NAGEHAN SENİN FOYANI TEK TEK MEYDANA ÇIKARIYORUZ!

FETÖCÜ KANALDA NAGEHAN TERÖRİST BAŞINI BÖYLE ÖVMÜŞTÜ!

FETÖ’cülerin STV isimli örgütün tetikçi kanalına konuk olan Nagehan Alçı terörist başı Fethullah Gülen’e övgüler dizmişti.

STV’de terörist başı Gülen için hoca efendi diyen Nagehan Alçı, “Milyonların gönlünde taht kurmuş bir ismin kendi vatanında uzakta tutulmasını anlamsız olduğunu düşünüyorum. Sayın Fethullah Gülen’in nazik üslubudur. Vatanından uzakta olması onu sevenlerinden ayırıyor. Ama bunların hızlanması için hoca efendinin dönmesine önemli bir katkı olacağına inanıyorum.” Şeklindeki skandal ifadeleri kullanmıştı.

NAGEHAN TERÖRİST BAŞI APO’YU BÖYLE ÖNEMSİYORDU!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, “Devlet ile Öcalan arasında bir kapı aralanıyor” diyerek terör örgütü ele başısı Abdullah Öcalan'ın yıllar sonra avukatlarıyla görüştürülmesini olumlu karşıladığını yazdı.

Pkk açılımı döneminde Nagehan Alçı 11 Ara 2010’da, “Kürdistan yollarında, haburdayim. Fonda Ahmet Kaya...” Şeklindeki skandal ifadeleri kullanarak Twitter hesabından paylaşmıştı.

Alçı, askerlerimize böyle hakaret etmişti:

FETÖ’NÜN BANKASI BANK ASYA KREDİSİYLE SATIN ALDIĞI EV!

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, FETÖ’nün bankası Bank Asya kredisiyle satın aldığı evindeki karıncaları öldürmesini Barcelona saldırısına benzetti.

Nagehan Alçı, “Hayatı öldürmek” başlıklı yazısında, “Evin bir odasını karıncalar bastı” diyerek karıncaları öldürmesini şöyle anlattı:

“Kıyafetlerin ve ıvır zıvırın olduğu bir dolabın hemen altından, parkenin birleşme yerinden vızır vızır girip çıkıyorlar. O minicik varlıklar ışık hızıyla dolabı boylu boyunca tırmanıp kıyafetlerin arasında kayboluyorlar. Ve ben bu trafiği ne zaman görsem kan beynime sıçrıyor, bir peçeteyle alabildiğimi alıyor, tuvalete atıyorum. Sanki avucumdakiler toz parçaları...”

NAGEHAN ALÇI: “PKK GÜÇLENMELİ”

“Asimile olmuş Kürtler beni ilgilendirmiyor” diyen Alçı, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG için ise, “Önemli olan YPG’nin siyasi kanadının daha güçlü hale gelmesini sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim