Zafer Partisi Ümit Özdağ liderliğinde kuruluş manifestosunu açıkladı.

Manifestoda dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Manifestonun dikkat çeken ifadeleri ve tamamı şu şekilde:

“Türk İstiklal Harbinin ilk günü olan 19 Mayıs 2021’de Zafer Partisi’ni kuracak olan Ayyıldız Hareketi mensupları Zafer Partisi’nin kuruluşunun ilk adımını atarak, Anıtkabir’i ziyaret etmiştir. Ayyıldız Hareketi mensupları, İstiklal Harbimizin önderi, devletimizin kurucusu Aziz Atatürk’ü dua ve şükran ile andık.

Ayyıldız Hareketi mensuplarını temsil eden bir grup Ümit Özdağ başkanlığında bir heyet ile 29-31 Mayıs tarihleri arasında Türklük için tarihin başladığı noktayı Yesi veya diğer adı ile Türkistan’ı ziyaret ettiler.

Yesi, Büyük Hun Başbuğu Mete Han’ın başkentidir. Mete Han’ın yürüdüğü topraklarda yürüdüler.

Yesi, bugün Türk Milletinin sahip olduğu Müslüman Türk kimliğini şekillendiren Hoca Ahmet Yesevi’nin türbesini ziyaret ettiler, dua ettiler.

Yesi’nin güzel caddelerinde Kazakistan’ın kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yan yana heykellerini ve Türk Birliği ile ilgili sözlerini taşa kazınmış olarak gördüler.

Atatürk’ten sonra Türk Birliği düşüncesini Türkiye’de yaşatan Başbuğ Alparslan Türkeş’i tarihin nasıl haklı çıkardığını hatırladılar, rahmet dileyerek andılar

Hoca Ahmet Yesevi’nin türbesinden aldığımız toprakla Türkiye’ye geldik.

Ümit Özdağ’ın başkanlığındaki Ayyıldız Hareketi Heyeti, 26 Haziran 2021’de Hacı Bektaş Veli Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti, dua etti.

Ümit Özdağ 850 sene sonra ilk kez Yesi’den Hacı Bektaş’a gelen toprağı, Hacı Bektaş Veli’nin türbesinin girişindeki karadut ağacının dibine serdi.

Rivayete göre Hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bektaş’a dergahını nerede kuracağını göstermek için Yesi’den bir yanan dalı Anadolu’ya fırlatmış. Bu yanan dal karadut ağacına dönüşmüş ve Hacı Bektaş Veli, bu karadut ağacı meyve verdiği sürece Anadolu’da Türk Milleti hüküm sürecek demiş.

Karadut ağacı gelecek 1000 senede en güzel karadutlarını verecek inşallah.”

KURULUŞ MANİFESTOSUNUN TAMAMI İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ!

Editör: TE Bilişim