Zafer Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Nursel Çelikok, 8 Eylül Okuma Günü'nde Türk gençliğine seslendi. Çelikok, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okuyarak yaptığı açıklamada, gençleri Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını savunan tek parti olan Zafer Partisi'ne davet etti.

Atatürk'ün gençliğe hitabesinde bahsettiği bütün vahim olayların gerçelşetiğine dikkat çekerek, bunun tek sebebinin saray rejimi olduğunu savunan Çelikok, açıklamasında şu ifaadelere yer verdi:

"Saray rejimi cebren milletimizin üzerinde baskı oluşturup hile ile referandum kazanmış, devlet kademelerine torpille kendi kadrolarını yerleştirmiş, vatanperver bürokratları pasifize etmiş, devletimizin bütün varlıklarını yandaşlarına ve yabancılara peşkeş çekmiştir. Devletimizin yargı erkini kontrol altına almış, devlet bekasında en önemli rolü olan HSK ve EGM gibi köklü kurumlarımızı kendi şahsi çıkarları doğrultusunda kullanmış, varlığımızı ve geleceğimizi tehdit eden bütün bu uygulamalara saray rejimi sebep olmuştur. Türk gençliğine ve tüm vatanperverlere düşen vazife, Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdaffa etmekkir. Bu edenle ÜAtatürk'ün gençliğe hitabesini özümsemiş ve kendine vazife edinmiş her bir Türk gencine Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını savunan tek parti Zafer Partisi'ne davet ediyorum."

Editör: Yadigar Hanım